Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:11
Cytat:

Nagranie z dnia 25-08-2011 r., miało nie trafić na YT z prostego powodu, nie chciałem robić reklamy komuś, kto korzysta z tzw. pleców. W materiale wyraźnie widać, że kierujący konsekwentnie odmawia przyjęcia mandatu na kwotę 600zł, a sprawa znajdzie swój finał w Sądzie - tak myślałem do marca 2012 r., gdy zatrzymał się na słowo przy mnie jakiś kierowca i od słowa do słowa przypomniał mi to zdarzenie, także przekazał, że tamto postępowanie miało finał zakończony kwotą 0zł i co najwyżej pouczeniem, a dumny autor hamowania, przechwala się o swoich wyczynach bez najmniejszych przeszkód.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mutant 2012-07-15, 10:42 3
Umnie w mieście Straż Miejska pomaga niezłapać się na fotoradar :
1) masz znak D-51 z odległością czyli wiesz gdzie mogą ci zrobić fotke
2) SM robi zdjęcia dopiero po przekroczeniu o 21km\h powyżej normy( ograniczenie do 50 to możesz jechać 70 i fotki nie dostaniesz
3) na stronie SM codziennie podane jest gdzie stoi fotoradar ( konkretnie ulice )
A i tak codziennie robi się koło 100-150 zdjęć i teraz moje pytanie na teksty umieszoczne w komentarzach- Czy to Strażnik jest tępy czy obywatel ?
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-15, 10:50
A im jeszcze chcą broń palną dać
Zgłoś
decode21 2012-07-15, 10:51
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-15, 10:54 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Cmxku 2012-07-15, 10:57
pala mu przypie i po sprawie by bylo
Zgłoś
decode21 2012-07-15, 11:06 3
Szwancolot napisał/a:

Pani z SM:
-popełniła błędy proceduralne jakie, bo ja nie zauważyłem?
-źle ustawiła fotoradar tu fakt
-straci prace dlaczegóż to?

Pan z drogówki
-przytakną pani z SM poinformował o wykroczeniach i wyjaśnił więc wszystko w porządku

Gość w Najeczkach
-zaparkował wbrew przepisom
-nie miał obowiązku przeparkowywać wozu dostał polecenie przepakowania wozu i powinien to zrobić a pani z sm powinna wezwać po pojazd holujący w razie odmowy
-nie przyjął mandatu 100zł do czego miał prawo i został ukarany 500 za nic 500zl dostał za nie okazanie dokumentów czyli wszystko prawidłowo

Pan kamerzysta
-udokumentował błędny mandat 500zł

Zgłoś
konto usunięte 2012-07-15, 11:17
Nie wiedziałem, że na sadolu jest tylu speców od przepisów ruchu drogowego i prawa.
Zgłoś
nuker92 2012-07-15, 11:24
a za brak dokumentów nie jest 50zł mandatu??
Zgłoś
mutant 2012-07-15, 11:28
nuker92 napisał/a:

a za brak dokumentów nie jest 50zł mandatu??

za brak tak ale jeśli posiadasz i niechcesz pokazać to popełniasz wykroczenie innej treści
Zgłoś
juki 2012-07-15, 11:29 4
@decode21

Widze, ze pracujesz w SM.
Zgłoś
decode21 2012-07-15, 11:35
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-15, 11:40
mam mieszane odczucia:
z jednej strony kolo pojechal po tych cwokach ze sm ktore sa jedna z najbardziej prozniaczych i szkodniczych organizacji skupiajacych samych nieudacznikow
z drugiej pojechal po nich koles ktory jakby nie byl przy korycie to by nawet nie zaczal gatki
Zgłoś
makabrax 2012-07-15, 12:00
Zgłoś
varti 2012-07-15, 12:14 1
Zgłoś
michalkamienpl 2012-07-15, 12:59
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem