Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Równość
BongMan • 2012-01-21, 15:39
14 kwietnia 1912 (zatonięcie Titanica)
Mężczyźni: Najpierw kobiety i dzieci.

25 lat temu:
Kobiety: Chcemy równości płci!

15 lat temu
Kobiety: Będziemy walczyć z seksizmem!

5 lat temu:
Kobiety: Żądamy równości płci!

13 stycznia 2012 (zatonięcie tej włoskiej łajby)
Kobiety: To skandal! Niektórzy mężczyźni wchodzili do łodzi ratunkowych przed kobietami!

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
l................s 2012-01-21, 16:59 1
maja glupie co chcialy
Zgłoś
h................a 2012-01-21, 17:00 46
True demot:
Zgłoś
K................k 2012-01-21, 19:00
Proszę, niech mi ktoś poda odpowiednik słowa "feminizm" w odniesieniu do mężczyzn... Tylko z pamięci, nie korzystać ze słowników. Chcę coś sprawdzić.
Zgłoś
Mar0 2012-01-21, 19:19 1
1992: śmierć Babci

10 lat Później: śmierć dziadka

Dzisiaj: śmierć ojca

PS. miałem zrobić fote ale...
Zgłoś
mesiash 2012-01-21, 20:06 1
@Barnaba666 teoretycznie to szowinizm, ale termin też określa szereg różnych innych rzeczy

PS. kobiety trochę wcześniej zaczęły walczyć o równość płci, ale skąd ty możesz to wiedzieć?
Zgłoś
w................0 2012-01-21, 20:06
P🤬lone hipokrytki
Zgłoś
tomek1491 2012-01-21, 20:13
wojas kazdy jest hipokrytą.

A co do kobiet, to zazwyczaj tak jest, że chcą równości płci, ale jak facet wejdzie do kuchni zeby cos sobie zrobić do jedzenia to wyją, że narobiliśmy bałaganu i wszystko jest brudne.
Zgłoś
k................2 2012-01-21, 20:25
beh przecież wiadomo że kuchni na szalupach niema
Zgłoś
S.O.A.D. 2012-01-21, 21:01 2
@Barnaba666

to chyba będzie maskulinizm...? w pojęciach demograficznych jest coś takiego jak maskulinizacja i feminizacja społeczeństwa (czyli 1. ilość mężczyzn/100 kobiet, 2. ilość kobiet/100 mężczyzn) i tylko na tym opieram swoje przypuszczenia. ale wydaje mi się, że najlepszym przeciwieństwem byłby jednak szowinizm, kobiety do kuchni i łóżka, zajmować się bachorami itd.

podpis użytkownika

Little children, near and far,
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Zgłoś
fri.K 2012-01-21, 21:30 2
Mar0 napisał/a:

1992: śmierć Babci
10 lat Później: śmierć dziadka
Dzisiaj: śmierć ojca
PS. miałem zrobić fote ale...

... ale nie chciało Ci się babci wykopać?

podpis użytkownika

Dlaczego NS? Bo obecne rozwiązanie nie zapewnia odpowiedniego bezpieczeństwa rasowego.
Zgłoś
p................x 2012-01-21, 22:50
"Kobiety: To skandal! Niektórzy mężczyźni wchodzili do łodzi ratunkowych przed kobietami!"
Mnie by tam ch%&a obchodziło,nie ryzykowałbym życia za kogoś kogo nie znam i kogo i tak nie obchodzę.
Zgłoś
p................w 2012-01-21, 22:56 2
I znowu się zaczyna. Kiedyś istniał honor który by nie pozwolił zostawić kobiety na tonącym statku, a dzisiaj te zniewieściałe chłopaczki i pedały od palikota pierwsi razem ze szczurami by sp🤬alali. A potem się jeszcze szczycą na necie. Chociarz Kazię szczukę na pewno bym zostawił
Zgłoś
p................x 2012-01-21, 23:01
P🤬lisz mi tu o honorze a sam byś zostawił kobiete.
Zgłoś
K................k 2012-01-21, 23:07
S.O.A.D. napisał/a:

@Barnaba666

to chyba będzie maskulinizm...? w pojęciach demograficznych jest coś takiego jak maskulinizacja i feminizacja społeczeństwa (czyli 1. ilość mężczyzn/100 kobiet, 2. ilość kobiet/100 mężczyzn) i tylko na tym opieram swoje przypuszczenia. ale wydaje mi się, że najlepszym przeciwieństwem byłby jednak szowinizm, kobiety do kuchni i łóżka, zajmować się bachorami itd.

mesiash napisał/a:

@Barnaba666 teoretycznie to szowinizm, ale termin też określa szereg różnych innych rzeczy

PS. kobiety trochę wcześniej zaczęły walczyć o równość płci, ale skąd ty możesz to wiedzieć?

No właśnie nie, szowinizm to termin obszerny, a jego geneza dotyczy czegoś zupełnie innego.
pl.wikipedia.org/wiki/Szowinizm

Dzięki za odpowiedzi, dalej szukam... I wiecie co? Nie znajdę. Bo i po co by istniał taki termin?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie