A lewactwo jest wtedy gdy dajemy 3 skrzynki na siebie żeby chociaż jedna z nich popatrzyła

@up
A to ciekawe, bo na tym obrazku tak jest opisany kapitalizm.
Poza tym "lewactwo" (o ile rozumiemy przez to tą samą grupę ludzi o lewicowych odchyłach, a nie po gimbusowemu czyli:"ludzi o innych poglądach ode mnie") krzyczy o równości czyli EQUALITY.
Dla ludzi nie znających angielskiego:
EQUALITY- równość
JUSTICE- sprawiedliwość
CAPITALISM- kapitalizm
DEMOCRACY- demokracja
Na wszelki wypadek przetłumaczyłem, żeby nie dochodziło już do nieporozumień i żeby znowu nikt nie p🤬lił o anglofilach.
A to ciekawe, bo na tym obrazku tak jest opisany kapitalizm.
Poza tym "lewactwo" (o ile rozumiemy przez to tą samą grupę ludzi o lewicowych odchyłach, a nie po gimbusowemu czyli:"ludzi o innych poglądach ode mnie") krzyczy o równości czyli EQUALITY.
EQUALITY- równość
JUSTICE- sprawiedliwość
CAPITALISM- kapitalizm
DEMOCRACY- demokracja
Na wszelki wypadek przetłumaczyłem, żeby nie dochodziło już do nieporozumień i żeby znowu nikt nie p🤬lił o anglofilach.

A zdrowy rozsądek? Rozk🤬ić płot, bo przeszkadza w oglądaniu, a na skrzynkach sobie usiąść.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih

kapitalizm jest wtedy kiedy kazdy stoi na tym co sam przyniosl. a socjalizm wtedy kiedy najwyzej postawiony stoi na tym co inni przyniesli
Cytat:
A zdrowy rozsądek? Rozk🤬ić płot, bo przeszkadza w oglądaniu, a na skrzynkach sobie usiąść.
Prędzej chamstwo, buractwo i brak poszanowania czyjejś własności i pracy. Sam sobie płotek rozp🤬ol.
podpis użytkownika
"Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi"
RottenFetus napisał/a:
QUEALITY- równość
Obrazek
Jak już kogoś poprawiasz to rób to dokładnie bo ta twoja równość jest teraz bardziej podobna do jakości (quality)
Drugi obrazek to komunizm (w założeniach, nie wykonaniu oczywiście) a nie sprawiedliwość - od każdego według możliwości, każdemu według potrzeb. Nie wiem, czy to jest sprawiedliwe. Nikt nie powiedział, że wszyscy muszą mieć takie same warunki.
Ps. Jeśli jest jakieś jedno zdanie, które najlepiej pokazuje pustkę łbów gimnazjalistów, to jest to "pozdro dla kumatych", a jeśli wybierać obrazek, to ten, który po raz pierdylionowy wrzucił
RottenFetus. Proszę... wsadź go sobie w dupę.
Ps. Jeśli jest jakieś jedno zdanie, które najlepiej pokazuje pustkę łbów gimnazjalistów, to jest to "pozdro dla kumatych", a jeśli wybierać obrazek, to ten, który po raz pierdylionowy wrzucił
RottenFetus. Proszę... wsadź go sobie w dupę.

@slig01
Obrazek miał być c🤬jowy i wk🤬iać ludzi, ale jeśli cię uraził, na pocieszenie masz zajebiście słodkiego kotka.
@davinci666
Dzięki.
Obrazek miał być c🤬jowy i wk🤬iać ludzi, ale jeśli cię uraził, na pocieszenie masz zajebiście słodkiego kotka.

@davinci666
Dzięki.
tool006 napisał/a:
Prędzej chamstwo, buractwo i brak poszanowania czyjejś własności i pracy. Sam sobie płotek rozp🤬ol.
Mówiłem metaforycznie. Płot jest przeszkodą, problemem. Ta trójka dzieciaków to naród, a skrzynki do półśrodki, które problemu nie rozwiążą, a które mogą znaleźć zastosowanie gdzie indziej.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih

Lewactwo to jest gy najmniejszy ma 3 skrzynki i na nich lezy

Ale p🤬lenie, niech się lewactwo nie popłacze jak to nie jest źle.

Ostatni obrazek to jest sprawiedliwość bo rudy c🤬ja widzi.