Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Też kobiety:: ała ała.
Ty tak na poważnie ?? Bo to nie możliwe być aż takim z🤬bem
Poważnie ślepy, bezmózgi jebusie
Ty tak na poważnie ?? Bo to nie możliwe być aż takim z🤬bem
To są ubytki umysłowe dla nich pewnie ziemia też jest płaska, nie ma sensu się produkować.
ależ ty pie**olisz głupoty
![]()
wez poczytaj sobie co te lewaki odwalają w Australii
I pomysl ze niedługo będzie tak u nas
Oprócz zezwolenia na spotkania do pięciu zaszczepionych osób w otwartej przestrzeni, od poniedziałku w 12 najbardziej dotkniętych epidemią rejonach Sydney na świeżym powietrzu będą mogli się zebrać na dwie godziny zaszczepieni członkowie jednej rodziny.
od niedzieli od godz. 18 obowiązuje godzina policyjna. Między 20 a 5 rano po mieście poruszać mogą się tylko osoby jeżdżące do pracy, pacjenci wymagający pomocy i pracownicy służby zdrowia. Ponownie zamknięto placówki edukacyjne, w tym przedszkola i uniwersytety. W każdej rodzinie tylko jedna osoba może robić zakupy.
Mieszkanie można opuścić tylko w przypadku wizyty u lekarza, by wyjść po niezbędne zakupy czy iść na krótki spacer.
Premier Gladys Berejiklian zaapelowała do mieszkańców o podporządkowanie się restrykcjom, które przewidują m.in. noszenie masek zarówno na powietrzu, jak i w pomieszczeniach. Jedynym wyjątkiem od tej zasady jest czas przeznaczony na ćwiczenia na powietrzu, który i tak skrócono do godziny w ciągu dnia.
banda ślepych idiotów

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie