Ciekawe co na to feministki. Akcja z Australii.
Lewacki faszyzm w praktyce - Australia.
Troche zlabo jej zaj🤬 ale i tak cieszy! PIWO
jechać z bydłem , pieknie jej wyj🤬
n................e
2021-09-20, 22:37
ruddie napisał/a:
Lewacki faszyzm w praktyce - Australia.
Gówno prawda o to walczą to im się to należy w tych czasach szacunek do kobiet trzeba schować do kieszeni.
Dziwne, nic o wstrząsach wtórnych nie było po jebnieciu tego wieloryba
18 lat w wojsku spedziłem, Z checia bym sie z psami ponap🤬lał ,
podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
madufo napisał/a:
jechać z bydłem , pieknie jej wyj🤬
W Australii wprowadzają właśnie covidowy totalitaryzm. Pięknie jej wyj🤬? Ilu tu jest posranców kibicujących j🤬ej międzynarodówce zomowskiej? Chwycą was debile za mordy, że nawet nie pierdniecie. Nie dziwi mnie że wyszczepienie nazywa się znakowaniem bydła.
Jeden lutnął, drugi gazem poprawił.
Sprane policyjne łby. Akcja z Melbourne i część protestu przeciwko ''lokdałnowi'', który został przedłużony tydzień po 20 pozytywnych testach PCR . Australia to jeden z najbardziej lewacko poj🤬ych krajów na tej sk🤬iałej planecie.
remi1982 napisał/a:
18 lat w wojsku spedziłem, Z checia bym sie z psami ponap🤬lał ,
dostałbyś gaz, buta na mordę i byś usiadł ,
po ostatnich wymyslach tamtejszych lewakow to nawet Chiny wyrazily zaniepokojenie stanem demokracji w Australii... to co tu sie dziwic
Carti napisał/a:
dostałbyś gaz, buta na mordę i byś usiadł ,
Uuu. Mamy psa na Sadisticu. Daj głos a potem uwal się na p🤬dę i leż aż Ci stary miche poda.
s................l
2021-09-21, 3:44
Coś tam sapali tutaj ludzie, że foliarze wymyślają i nigdy do czegoś takiego nie dojdzie. Jak to jest, że w Texasie nic się nie dzieje, a otwarte wszystko bez masek w 100% od marca? Aaa no tak, bo w Australii jest straszny wirus, a w teksasie mieszkają foliarze, mimo, że nikt nie umiera na ulicach, a służba zdrowia ma się dobrze. Taka wasza logika. Jeszcze raz na was splunę: ha tfu. A teraz się p🤬lcie. t
Covid Niemcy:
17 września 2020 - 3 zgony
17 września 2021 - 22 zgonów
17 września 2020 - 2178 zakażeń
17 września 2021 - 9904 zakażeń
2020 - 0 - szczepień
2021 - 65% pełnie wyszczepionych
Jeżeli myślicie, że chodzi tutaj o wirusa i walkę z nim szczepionkami i to wszystko ma sens, to rozpęd i w ścianę. Jedynie to zostaje idiotom.
juderaus napisał/a:
Uuu. Mamy psa na Sadisticu. Daj głos a potem uwal się na p🤬dę i leż aż Ci stary miche poda.
bezbek