👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za męska, wstrętna, szowinistyczna świnia to wrzuciła?!
Zajebiste!
Zajebiste!

Ja tam jestem za równouprawnieniem.
Moja kobieta może robić w domu co tylko zechce, byle było smaczne!
Moja kobieta może robić w domu co tylko zechce, byle było smaczne!
Trzeba kobiety teraz uczyć równouprawnienia bo jeszcze dojdzie do tego, że będziemy mieć po 50 lat, a te obiadu ugotować nie będą chciały bo jakieś farmazony jedna z drugą im natłuką do główek.

Mało tego, ja nawet nic nie mam do murzynów. Każdy powinien mieć jednego

Pokazałem to mojej dziewczynie.... efekt taki, że wyszła do domu i powiedziała, że przez tydzień mam się do niej nie odzywać ;/ nie miałem złych intencji

popielniczka88 napisał/a:
Pokazałem to mojej dziewczynie.... efekt taki, że wyszła do domu i powiedziała, że przez tydzień mam się do niej nie odzywać ;/ nie miałem złych intencji
![]()
Spoko, masz jeszcze druga reke

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie