👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Hmmm... Czy zdradziłam właśnie swój ród, jeśli mnie to rozśmieszyło?

@wajnona
Mnie też rozbawiło ale swoją drogą wszyscy tylko wracaj do kuchni, wracaj do kuchni.. A ja się pytam kto resztę domu posprząta?
Mnie też rozbawiło ale swoją drogą wszyscy tylko wracaj do kuchni, wracaj do kuchni.. A ja się pytam kto resztę domu posprząta?

Dokładnie, browar za świetną grę. Generalnie w strategiach Paradoxu można odnaleźć trochę zabawnych wstawek

jakiś mod, bo nie pamiętam żeby w zwykłem Victorii 2 był taki event? no chyba że moja polityka prowadzona w tej grze była bez niepotrzebnych reform kierowana tradycjonalizmem

No to się pewnie kobiety zbulwersowały, że nie mogą brać udziału w czymś, czego 99.9% z nich i tak nie rozumie..

@facet85 sadola orkeśla się teraz po tym czy śgiągnie pirata czy kupi oryginałke? Zmieniło się trochę...
A gra była w jakimś bundlu.
A gra była w jakimś bundlu.

@ Będę_go_zjadł: ... i w założeniu tak było w demokracji ateńskiej. Były głosowania, ale nie każdy miał prawo głosu.
Być może czas na powrót do korzeni?
P.S. Nie załączam linków, przypisów ani innych źródeł do powyższej tezy, pozostawiając przyjemność zgłębienia tematu współsadolkom i współsadolom.
Być może czas na powrót do korzeni?
P.S. Nie załączam linków, przypisów ani innych źródeł do powyższej tezy, pozostawiając przyjemność zgłębienia tematu współsadolkom i współsadolom.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie