Szczerze, trochę nie wiem jak to zatytułować . Chociaż proszę :
Equal Pay Day
Oczywiście Angielski wymagany
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak angielski wymagany to będzie mało komentarzy.
Będą udawać że rozumieją
Zresztą to i tak tylko kilka powszechnie znanych zwrotów które, prosty gimbus na co dzień używa .
Mi to wygląda na mobbing a nie równouprawnienie..
..ale co ja tam wiem ... stary jestem.
@ Kriski : Oczywiście Angielski wymagany
daj jakieś napisy bo nie wiem o.C.b ...
Co za głupoty, jak kobieta nie ma umiejętności aby zajmować wyższe stanowiska to mniej zarabia, a potem feministki pod siebie średnią wyliczają.
@orzeszwmorde
Stary i głupi, chodzi o to jak faceci się do siebie odzywają. Kobiety chcą być traktowane na równi w pracy. Tu jest oczywiście hiperbolizacja tego.
konto usunięte
2012-06-13, 12:03
@Szmeger
Chodzi tutaj o to, że płacić kobiecie 24% mniej, niż zarabia mężczyzna wykonujący tą samą pracę, jest tak obraźliwe jak byśmy mówili do niej "suko" "p🤬do" itp.
Są zawody, do których baby się nie nadają. Tak, przez to, że są babami. Ale co ja tam wiem
To jest gówno prawda że kobiety na tych samych stanowiskach mniej zarabiają...
Z tak zaawansowanym angielski, to sobie jednak nie radzę. Zatem, nie komentuję. Sorry!