Ciekawe który alkoholik by tak ułożył...

podpis użytkownika
Jak Upadne To Wstane...A Wtedy Ty Masz Przej🤬e.
ten murzyn z puszkami na czapie to chyba na spontanie zjaraniu układał te puszki i zasnął wydając ostatni wyziew maryśki
Bo ja wam powiem o co w tym wszystkim chodzi... To wszystko k🤬a z nudy... za robote by sie wzieli
Ja
podpis użytkownika
Miej wyj🤬e, a będzie Ci dane.Ja
Jak są tacy dobrzy to niech spróbują level hard. Niech z tym złapią równowagę:

Ja też tak umiem:
@down
Działa? Działa! Mam masę innych rzeczy, na które wolę wydać kasę więc będę jechać na tym
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

@down
Działa? Działa! Mam masę innych rzeczy, na które wolę wydać kasę więc będę jechać na tym

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

Jakie fejki ? Jakie fotoszopy ? Toż to fizyka, a że jakiś głąb jej nie zna to się mu to wydaje być podrobione... Do szkoły byście poszli.
photoactions@
Stare, ale k🤬a jare!
Stare, ale k🤬a jare!
podpis użytkownika
@Kupie głośniki niskotonowe do Altus 110, w ilości sztuk 2. PW!
8. zdjęcie (drewniane "domino"): wydaje mi się, że gdyby usunąć ten klocek na samej górze to cała konstrukcja poszłaby się j🤬.
Jeśli są tutaj fizycy, mogliby rozrysować działające siły i momenty sił, aby potwierdzić lub obalić moją tezę.
Jeśli są tutaj fizycy, mogliby rozrysować działające siły i momenty sił, aby potwierdzić lub obalić moją tezę.