👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up blacksider oczywiście, że są turnieje w innych odmianach pokera, chociażby omaha hi i low. Ale masz rację, texas holdem jest najbardziej popularny i moim zdaniem najciekawszy
Prosty przykład: Największy turniej na świecie World series of poker jest rozgrywany właśnie w tej odmianie. Pozdro.

@up wlasnie WSOP jest rozgrywany chyba we wszystkich znanych odmianach pokerowych ;] holdem owszem jest grany w main evencie ale i tak najbardziej cenione jest wygranie eventu w HORSE'a czyli mix 5 odmian pokerowych (Holdem limit, Omaha, Razz, Stud, stud Eight or better)
Naoglądały się gimbusy Maverick'a i myślą, że tylko tak można grać w pokera.

Ten koleś który wygrał rozdanie miał pokera królewskiego, czyli najlepsza kombinacja jaką można spotkać w texas hold'em. 10, J, Q, K, A. A drugi koleś miał zaraz przed pokerem najlepszą kombinację, 4 asy (tzw. kareta). Prawdopodobieństo że oby dwie te kombinacje wyjdą w jednym rozdaniu jest kurewsko małe...

widzialem dużo w to tej dziedzinie ale to jest unthinkable
to jest podstawowy poker zasady się nie zmieniają gość mial karetę ale drugi koleś trafil najwyższy uklad czyli pokera królewskiego
to jest podstawowy poker zasady się nie zmieniają gość mial karetę ale drugi koleś trafil najwyższy uklad czyli pokera królewskiego
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie