Trzy zdania wstępu. Różalski jest tutaj często wyśmiewany i nielubiany. Nie chce oceniać jego poglądów czy wyborów życiowych bo nie od tego jestem. Chciałabym zwrócić waszą uwagę na problem który porusza na filmie (może kogoś ruszy serducho...)
Jeżeli macie chwile, zastanówcie się czy nie macie możliwości jakoś pomóc zwierzakom ze schroniska w waszej okolicy. Stary koc czy puszka karmy to nie wydatek a może będzie im łatwiej przetrwać zime.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze gada. Ja też nieraz mam więcej szacunku do zwierzęcia niż do człowieka. z resztą człowiek no najohydniejsze zwierze jakie pełza po tej planecie
CzłowiekBrudnopis dobrze gada, polać mu!
konto usunięte
2014-10-23, 14:34
zaczynam nabierac szacunku do tego czlowie.. do tego
konto usunięte
2014-10-23, 14:52
@premium122
Tylko Różalowi chodzi raczej o to, że jak już się decydujesz mieć zwierzę, to powinieneś o nie dbać, a nie traktować jako zabawkę, która jak się znudzi, to możesz ją wyrzucić na śmietnik.
konto usunięte
2014-10-23, 15:15
Co to za nowe dziwadło bez szyi?
konto usunięte
2014-10-23, 15:34
Różal codzień karmi konie, przypadkowo pojawia się tam jakaś mma tv i przypadkowo dostaje tysiaka na konto
Nie mam na co środków marnować tylko na jebiące zwierzęta. To już prędzej bym żonie w kuchni pomógł... albo nie.... niech jebie sama...
gość dobrze mówi , nigdy tak wcześniej o tym nie myślałem
konto usunięte
2014-10-23, 16:33
Elokwentny Fighter tak trzymać..
konto usunięte
2014-10-23, 16:35
Droga Wojownika nie jest droga kolorową
Jak pokażesz mi cycki to może sie zastanowie i im cos wyślę, a z nim to paszoł won!