Człowiek Brudnopis i jego przemyślenia na temat chrześcijaństwa.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:14
Różal dobrze gada! Piwo dla niego!
PS. Chętnie bym się z nim napił i coś zrobił tym co nie szanują przyrody
PS. Chętnie bym się z nim napił i coś zrobił tym co nie szanują przyrody
faluch napisał/a:
Spróbuję wplatać zgrabne k***a, jak ten Pan. Lubię k***a sporty walki, MMA, boks, itp. Jednak k***a nie wiedziałem, że pod naszym dachem biją się tacy "inteligenci"... Ni to szatan, ni katolik, sam nie wie co pier***li. Barwo k***a.
Więcej gwiazdek się wstawić nie dało?
@Proximate
Jakoś twój zasób słownictwa do najbogatszego się nie zalicza...
Nie ma to jak wytykać komuś błędy nie widząc swoich
Jakoś twój zasób słownictwa do najbogatszego się nie zalicza...
Nie ma to jak wytykać komuś błędy nie widząc swoich
Akurat Różala kojarze z reala. Jakoś bliżej osobiście go nie znam ale miałem pare razy okazje przebywać w jego towarzystwie i mimo, że wyglada w tymi dziarami troche jak debil to jest to całkiem inteligentny czlowiek. Ma sporą wiedze na rozne tematy, sporo zainteresowan, poczawszy od tych wszystkich filozofii religijnych o ktorych wspominam w wywiadzie, przez historie a skonczywszy na zagadnieniach typowo biologicznych. Jezyk troche ubogi i pelny przeklenstw, ale da sie zrozumiec przeslanie ;P
Pudło. Orlen
norbisio napisał/a:
A rodzice pracowali w ZUS.
Pudło. Orlen
"mam wszystkie Sakramenty Święte"
ojojjoj.. coś to chyba nie bardzo prawda..
ojojjoj.. coś to chyba nie bardzo prawda..
12:02 dowód na podświadomie zaszczepiony chrześcijanizm u większości ludzi wychowywanych w religii chrześcijańskiej. Przez tyle lat coś w głowie zostaje i już się tego nie da pozbyć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie