👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
powiem tak, jakby rozal trafil go w szczeke to by moglo to inaczej wygladac. niestety nie trafil, a nawet nie miał szans trafic. brakło szybkości i techniki i wygral lepszy
Nawet murzyny nie sprowadzają się do poziomu robienia na sobie reklam typu "styrobud"
To jest tragedia w polskim sporcie..
mygyry napisał/a:
Nawet murzyny nie sprowadzają się do poziomu robienia na sobie reklam typu "styrobud"
Może dlatego, że na tej gówniano pigmentowej skórze słabo widać?
Grunt, że była reklama typu styrobud, blachotrójkąt albo inny kanciatosłup.
Ojoj, murzyn zlał Polaka, i to w pierwszej rundzie. Będzie żałoba na sadolu ?
mygyry napisał/a:
Na mudżdzynie reklamy nie widać , biała farba to rasizm ... !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie