👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No a czym to mieli zburzyć? Czołgiem? Pewnie w Rosji i tym sie zdarza. Na wyburzenia dynamitem lub innymi środkami wybuchowymi trzeba płacić duże pieniądze i to nie na materiał tylko na pozwolenia i zabezpieczenia terenu. A że w Polsce bida to wzieli koparkę i rozburzyli. Nie mieli by koparki to by chłopaki młotami napierniczali. Takie życie.

gieza napisał/a:
Przez cały czas trwania filmiku walczyłem ze sterownikami karty dźwiękowej, a okazało się, że film jest niemy. Oj ty zgrywusie.
To chyba jednak karta dźwiękowa. Ja wyraźnie słyszę w tle Majkę Jeżowską

Jedyne do czego można mieć zastrzeżenia to do tego że w środku byli ludzie, a to że takim sprzętem? innego pewnie nie mieli. Polska to nie Ameryka ładunki wybuchowe nie wchodzą w grę, a sprzętu służącego do burzenia bardzo mało i słabo dostępny. Do tego stopnia że po prostu bardziej opłaca się wziąć koparko-ładowarke i przy jej pomocy budynek zburzyć.

marcopolo5000 napisał/a:
wybaczcie, nagrane dupnym telefon
dupny telefon to to samo co telefon odbytniczy ?
zawsze sobie chciałam taki sprawić
leBigMac napisał/a:
To chyba jednak karta dźwiękowa. Ja wyraźnie słyszę w tle Majkę Jeżowską![]()
Wyłącz dzwonki w swojej komórce.

jeśli to był zatrudniony kierowca koparki, któremu płaci się od godziny to wszytko jasne.
będzie robił to ile chce
będzie robił to ile chce

Koparka uniwersalna jak scyzoryk - czy to pociąg, samolot, samochód, czy dom - zawsze sobie poradzi!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie