Mnie dziwi, że Ciebie to dziwi. Tak jest od dawna, odkąd się nie chce płacić fachowcom. Przecież taką robotę dostał wiecznie uciskany Pan Heniek, budowlaniec z dziada pradziada. Pewnie by to mógł zrobić lepiej ale po co, przecież wszyscy go okradają. Rząd na podatkach, na emerytów musi płacić a jak się ostro nap🤬li to nawet powie, że gdyby nie on to by gospodarka się załamała. Założyć się mogę, że aut na firmę ma kilka, jeździ żona, teściowa, dzieci i jakiś zaufany wujek czy kuzyn. Ale jak trza kupić wiertarkę albo wypłacić ludziom to nagle mu się sucho robi w źródełku. Taki prawdziwy Polak, przedsiębiorca i na dodatek patryjota.

Debilizm to tylko to, że byli w środku podczas rozwalania. Ale po co te inne komentarze przy filmiku? Czy coś zrobili nie tak? Myślisz, że jak inaczej można to zburzyć taką koparko ładowarką. Robota wykonana i do widzenia.

@Up, co zrobić jeśli innego nie ma? Każdy chce jakoś żyć i stara się jak może.

To na c🤬j się pcha do takiej roboty i dlaczego akurat temu facetowi to ktoś zlecił? Aaa, i tak nie zrozumiesz o co chodzi.

K🤬a to co mieli po 1 cegiełce rozbierać?
Może nie powinni się brać za tą robotę, a może nie mieli innego sprzętu. Każdy orze jak może. Po co? Żeby k🤬a zarobić. Wiadomo jak jest w Polsce. Kolorowo nie ma. Każdy stara się żyć godnie i niejednokrotnie jest zmuszony do robienia czegoś bez odpowiednich środków. Krzywdy nikomu nie zrobili, a jeżeli już to narażali tylko siebie. Więc nie wiem po c🤬j spinać dupę? Jeżeli uważacie, że zrobilibyście to lepiej, to ja się tylko zastanawiam na c🤬j dalej siedzicie przed kompem? Załóżcie firmę, która będzie się tym zajmowała i zbijajcie kokosy młodzi spinacze-mózgowcy...

"Krzychu, Kadetem tera"
A tak serio zaskoczyło mnie to. Prowadzę własną działalność w branży projektowanie i wykańczanie wnętrz, ale nie ukrywam że zdarzają się zlecenia stricte budowlane i musiałbym dobrze sprawę przemyśleć jak wyburzyć taki dom, ale koparka bez pika? Na to bym nie wpadł.
A tak serio zaskoczyło mnie to. Prowadzę własną działalność w branży projektowanie i wykańczanie wnętrz, ale nie ukrywam że zdarzają się zlecenia stricte budowlane i musiałbym dobrze sprawę przemyśleć jak wyburzyć taki dom, ale koparka bez pika? Na to bym nie wpadł.
Co ty wogole p🤬lisz? Sam jezdze na ciekim sprzecie i nie raz przprowadzalismy takie wyburzenie. Oczywiscie nie jak byli ludzie w srodku, ale przy pomocy koparko-ladowarki lub ladowarki (fadromy) bo ma wieksza moc. To jest oszczednosc dla firm w sprzecie jesli robhi sie to np. koparka niz dzwigiem. Co do komentarzy i samego bUlu dupy to