Jak dziś pomyślę co my z kumplami w takim wieku robiliśmy to aż mnie ciarki przechodzą. Przeżyliśmy. Choć każdy z nas ma kilka gipsów na koncie, i kilkadziesiąt szwów. Tak było, jest i chyba będzie
Medikk napisał/a:
Ej ale tak serio, rozumiem dzieciaki itd. Ale co one chciały osiągnąć? Co jest grane, to jak siedzieć na gałęzi i ją jednocześnie podcinać
To kobiety, te same które utyskują na nierówny podział obowiązków w domu
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Powiem szczerze że jeśli nie zginęły od razu to miały straszną śmierć. Mnie przysypiała mała lawina, ale uczucie paskudne strasznie.
Hmm. Szkoda gówniaków...
Dzieci w tym wieku są głupiutkie, nie mają rozwiniętej wyobraźni i nie do końca są w stanie przewidzieć skutki swych poczynań.
Dzieci w tym wieku są głupiutkie, nie mają rozwiniętej wyobraźni i nie do końca są w stanie przewidzieć skutki swych poczynań.
Hahaha "głupi jak ukrainiec". Hatfu na szoszonów, za Wołyń sk🤬ysyny
I spójrzałem na pole; dwieście armat grzmiało.
WYLIŻ MI DUPE
podpis użytkownika
Nam strzelać nie kazano. - Wstąpiłem na działoI spójrzałem na pole; dwieście armat grzmiało.
WYLIŻ MI DUPE
Piękny pochówek.🤘
podpis użytkownika
Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.
szkoda tych 2 istot ludzkich, ale w takim wieku to sie jeszcze nie mysli przewidujaco choc troche
Konstanty_Ordon napisał/a:
Hahaha "głupi jak ukrainiec". Hatfu na szoszonów, za Wołyń sk🤬ysyny
To akurat kacapy. Zobacz gdzie Obwód leningradzki a gdzie UA
będę te filmy pokazywał moim dzieciom żeby im głupoty ze łba wybić
twojstarytofagot napisał/a:
to się nazywa być głupim i nie mieć wyobraźni
Wystarczy użyć słowa "rusek"