👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak dziś pomyślę co my z kumplami w takim wieku robiliśmy to aż mnie ciarki przechodzą. Przeżyliśmy. Choć każdy z nas ma kilka gipsów na koncie, i kilkadziesiąt szwów. Tak było, jest i chyba będzie
Medikk napisał/a:
Ej ale tak serio, rozumiem dzieciaki itd. Ale co one chciały osiągnąć? Co jest grane, to jak siedzieć na gałęzi i ją jednocześnie podcinać
To kobiety, te same które utyskują na nierówny podział obowiązków w domu
Powiem szczerze że jeśli nie zginęły od razu to miały straszną śmierć. Mnie przysypiała mała lawina, ale uczucie paskudne strasznie.
Hmm. Szkoda gówniaków...
Dzieci w tym wieku są głupiutkie, nie mają rozwiniętej wyobraźni i nie do końca są w stanie przewidzieć skutki swych poczynań.
Dzieci w tym wieku są głupiutkie, nie mają rozwiniętej wyobraźni i nie do końca są w stanie przewidzieć skutki swych poczynań.
Hahaha "głupi jak ukrainiec". Hatfu na szoszonów, za Wołyń sk🤬ysyny
Piękny pochówek.🤘
podpis użytkownika
Koniec z wolnością na sadisticu. Ż__owski spisek.
szkoda tych 2 istot ludzkich, ale w takim wieku to sie jeszcze nie mysli przewidujaco choc troche
Konstanty_Ordon napisał/a:
Hahaha "głupi jak ukrainiec". Hatfu na szoszonów, za Wołyń sk🤬ysyny
To akurat kacapy. Zobacz gdzie Obwód leningradzki a gdzie UA
będę te filmy pokazywał moim dzieciom żeby im głupoty ze łba wybić
twojstarytofagot napisał/a:
to się nazywa być głupim i nie mieć wyobraźni
Wystarczy użyć słowa "rusek"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie