👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jeżdziłem takim samym na poczatku kariery. Pięny sprzet cos jak T34, jexdził bez oleju, hydraulika działała tylko na wysokich obrotach. I ta amortyzacja, mogłes żreć ile chcesz a i tak wszystko z ciebie wytrezsło.
On miał plan jak to rozegrać ale chyba nie przewidział, że może mu się to udać

Do cv wpisze w doświadczeniu moderator sadola i robota pewna niezależnie do którego burdelu by się nie zgłosił
poligon6 napisał/a:
Może chłopak/żona mu nie dała, oczywiscie w opozycji do płci, no chyba że jest gender fluid, rano jest kobieta, potem pedałem, taransem przed obiadem, potem asexualny, kto zrozumie naszych kochanych adminów, wszak wsród normalnych ich nie rekrutowali.
no i z tej złości usuwają komentarze, ale prawdy nie można o nich powiedzieć bo zaraz takie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie