Oglądać ostatnie 14 sek. filmu.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Wózek widłowy to pojazd ze sporym potencjałem sadolowym
podpis użytkownika
Burn a book, save a tree!

Jeżdziłem takim samym na poczatku kariery. Pięny sprzet cos jak T34, jexdził bez oleju, hydraulika działała tylko na wysokich obrotach. I ta amortyzacja, mogłes żreć ile chcesz a i tak wszystko z ciebie wytrezsło.
On miał plan jak to rozegrać ale chyba nie przewidział, że może mu się to udać

podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz

HAL9000/2 napisał/a:
szkoda ze ten murek z prawej nie dokończył żywota kacapa w tym dole na organiczne odpadki...
(przy okazji chciałem pozdrowić obiektywnego moderatora który wyp🤬ala mi tematy z automatu do sucharów w czasie krótszym niż 30 sekund) trochę cywilnej odwagi j🤬y lamusie ...![]()
Może chłopak/żona mu nie dała, oczywiscie w opozycji do płci, no chyba że jest gender fluid, rano jest kobieta, potem pedałem, taransem przed obiadem, potem asexualny, kto zrozumie naszych kochanych adminów, wszak wsród normalnych ich nie rekrutowali.
Do cv wpisze w doświadczeniu moderator sadola i robota pewna niezależnie do którego burdelu by się nie zgłosił
-szef w tym miesiącu podwyżkeę obiecał-----bezczelnie się spyta
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Udało się, a co do reszty to na h🤬j drążyć temat
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
poligon6 napisał/a:
Może chłopak/żona mu nie dała, oczywiscie w opozycji do płci, no chyba że jest gender fluid, rano jest kobieta, potem pedałem, taransem przed obiadem, potem asexualny, kto zrozumie naszych kochanych adminów, wszak wsród normalnych ich nie rekrutowali.
no i z tej złości usuwają komentarze, ale prawdy nie można o nich powiedzieć bo zaraz takie

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.