📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

z BMW coś jest, czasem jak wracam z kolegą a on jeździ BWM to nie dość że przekracza prędkość ( za każdym razem o ponad 60 km ) to jeszcze jak ktoś jedzie lewym to drze ryj bo nie może jechać 180 , raz jak go ktoś mu pomachał żeby zwolnił to go wyzwał od ostatnich, od tego czasu z debilem nie jeżdżę niech się rozbija.
Każdy powinien nosić przy sobie pistolet z jednym nabojem. Jeżeli jesteś pierwszy na miejscu takiego zdarzenia, Twoją odpowiedzialnością jest odstrzelić to co wyszło z wraku.
Co wy tam wiecie!!! To profesjonalne zachowanie kierowcy, godne każdego wegetarianina !!!

Cytat:
@Hoofner bo BMW to nie marka samochodu to stan umysłu...
jak kilka miesięcy wcześniej wspomniałem, e36 to stan umysłu
Kierowca starych BMW jeździ powoli jedynie wtedy, gdy kończy mu się gaz, a nie chce przełączyć na benzynę, bo go na to nie stać.
Z ruchu warg kierowcy-rajdowcy można odczytać "ojej, ojej, moje autko po dziadku, które dostałem na 18, ojej ojej, i znowu muszę iść po karton do monopolowego żeby zderzaki wymienić."
"Marka zobowiązuje" tu się zgodzę. Kolejnym dziwnym zbiegiem okoliczności akurat kierowcy BMW płacą najwyższe składki OC.
ja tam się cieszę 2x bo seba wyeliminowany i jeden szkaradny kompakt mniej na tej ziemi
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie