Pamiętaj! Nie zakrywaj się
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-01-14, 9:46
Okej, czas na typowy komentarz.
Jakby mi tak zrobił to bym mu nogi z dupy powyrywał i wsadził do nosa...
No dobra... zaśmiał bym się i poszedł dalej ze spuszczoną głową bo jestem waflem który większość życia siedzi przeglądając strony w internecie.
"rozbrysk" ? weź to zmień
emde
2012-01-14, 10:58
Ja to lubię jak kręci mnie w nosie i nagle jeb na wszystkich, ale nie lubię jak ktoś kicha na mnie.
konto usunięte
2012-01-14, 13:07
W sumie spodziewałem się ostrzejszej reakcji.. a tu taka kultura, hoho.
Czekamy na kolejne objawienie profesora Jana Miodka.
konto usunięte
2012-01-14, 13:27
przeczytałem rozbłysk i pomyślałem "WTF?", a tu lipa koleś tylko udaje, że kicha. Jakieś nieoryginalne i mało śmieszne.
oj tam, ale dobry motyw na podryw, do każdej na którą kichnął mógłby zagadać. Fakt, że nie zawsze by się udało bo niektóre miałyby go za obleśnego świniaka. Ale próba dobra
konto usunięte
2012-01-14, 14:58
I analfabetyzm przy pisaniu...;]
kurcze, nikt nie pyta co za nutka w podkładzie ... a ja chciałem zabłysnąć i napisać: Quincy Jones - Soul Bossa Nova ...
konto usunięte
2012-01-14, 15:31
Ja zapytam. Co to za nutka w podkładzie?