Gruba nie miała co pokazać to chciała pokazać dziary, ale strzał w mordę gumą przebił dziary grubej....

Gruba brzydka obleśna k🤬a. Nie dotknął bym nawet kijem przez szmatę.
Crazy_Edek napisał/a:
Tutorial, jak szybko schudnąć.
Chyba o dwa zęby

Vrog napisał/a:
Ty to pewnie Brad Pit w dupe j🤬y. Grunt, że paszczur coś ze sobą robi
Vrog napisał/a:
tam można grzebać kijem jak w mrowisku
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
szaman1991 napisał/a:
wiecej schudnie od samego ustawiania kamery niz od tych smiesznych cwiczeń.
Jak szybko schudnąć? Rozj🤬 sobie ten głupi ryj żeby trzeba było być karmionym przez słomkę.

szaman1991 napisał/a:
Ty chyba się zakochales w niej że się za nią wstawiles....
Podczas ćwiczeń najpierw wypala się zmagazynowana energia w mięśniach, czyli glikogen, potem organizm korzysta z węglowodanów zjedzonych tego samego dnia, a dopiero potem zabiera się za rezerwy, czyli za tłuszcz. Czyli po jakichś 45-60 minutach intensywnego (ale k🤬a intensywnego) treningu dopiero ZACZYNASZ chudnąć. Wiec ja nie wiem jak ona chce schudnąć dzięki tym śmiesznym linkom.
MNIEJ ŻREĆ j🤬e spaślaki
MNIEJ ŻREĆ j🤬e spaślaki
Coordinator napisał/a:
Podczas ćwiczeń najpierw wypala się zmagazynowana energia w mięśniach, czyli glikogen, potem organizm korzysta z węglowodanów zjedzonych tego samego dnia, a dopiero potem zabiera się za rezerwy, czyli za tłuszcz. Czyli po jakichś 45-60 minutach intensywnego (ale k🤬a intensywnego) treningu dopiero ZACZYNASZ chudnąć. Wiec ja nie wiem jak ona chce schudnąć dzięki tym śmiesznym linkom.
MNIEJ ŻREĆ j🤬e spaślaki
Nie chudnie sie od treningu, tylko od deficytu kalorycznego