Obrazili jego uczucia religijne!
Zaścianek p🤬lony niech płaci biednemu 14 latkowi odszkodowanie!
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
A według mnie zachował się jak spoko gość.
Zamiast kazać innym dostosować się do swojej religii, żyje tak by samemu swojej religii przestrzegać. Facet nikogo nie obraził, ani nie przyczepił się, że "jego wiara komuś zabrania". Ma swoją religie i przekonania, więc posłuchał się zasad wiary i niepatrzył na nierządnicę, natomiast dla większości stulejek z was byłaby to jedyna okazja w życiu na złapanie za cyca.
Zamiast kazać innym dostosować się do swojej religii, żyje tak by samemu swojej religii przestrzegać. Facet nikogo nie obraził, ani nie przyczepił się, że "jego wiara komuś zabrania". Ma swoją religie i przekonania, więc posłuchał się zasad wiary i niepatrzył na nierządnicę, natomiast dla większości stulejek z was byłaby to jedyna okazja w życiu na złapanie za cyca.
podpis użytkownika
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Erutlev napisał/a:
Obrazili jego uczucia religijne!
Nie owłosiona, nie beczy, obraźliwe w c🤬j!
sebsossj napisał/a:
A według mnie zachował się jak spoko gość.

podpis użytkownika

sebsossj napisał/a:
jedyna okazja w życiu na złapanie za cyca.
No na zawodach armwrestlingu jakby złapał za cyca to by go urwał

podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
ALe typ przed nim ładna obczajka, Sam bym taką suke wyr🤬ał... No ale jestem mały i rudy.

Brawo! Teraz przecież bycie szmatą czy k🤬iarzem to przywilej