Główna Poczekalnia (12) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kamilja 2025-07-15, 9:52 10
Ziobro by tam pasował.
Zgłoś
ARock 2025-07-15, 10:03 8
kamilja napisał/a:

Ziobro by tam pasował.

Ty jakiś ciulnięty jesteś chy ki c🤬j 🤔
Zgłoś
Diadem 2025-07-15, 10:08 2
Lepsze, bo polskie

Zgłoś
jah1 2025-07-15, 11:28 3
Szkoda ty rzeczy. W pakistańskim warsztacie dostałyby drugie życie. A może nawet i trzecie....
Zgłoś
Manolito666 2025-07-15, 11:40 2
Jak znam życie i Chińczyków to na trzeciej zmianie deportują w ten sposób imigrantów.
Zgłoś
Fix78 2025-07-15, 12:34 14
Większość sadoli oglądając takie filmy czeka kiedy ta maszyna wciągnie chłopa co tam pakuje te manele....
Zgłoś
Dziobal123 2025-07-15, 13:24 5
U mnie w mieście w taką rozdrabniarkę facet wpadł. Na własne życzenie zresztą. Coś mu się przyblokowało i nogą dopychał. Wyszła mielonka. Koleżanka widziała fotki. Do mnie niedoszły. Jakbym miała to od razu bym tu Wam zapodała... 😉
Zgłoś
Jacson 2025-07-15, 14:11
Z🤬by nie wiedzą co znaczy "soft" na sadolu i wp🤬lają takie tiktokowe kwejki.
Zgłoś
specjal01 2025-07-15, 16:09
Jacson napisał/a:

Z🤬by nie wiedzą co znaczy "soft" na sadolu i wp🤬lają takie tiktokowe kwejki.

Z🤬by nie wiedzą co znaczy "soft" ani zasady jakie panuję na tej stronie. Myślą że ich skrzywiona psycha jest normalna, że to z resztą ludzkości jest coś nie tak...
Zgłoś
turor 2025-07-15, 17:58
Dziobal123 napisał/a:

U mnie w mieście w taką rozdrabniarkę facet wpadł. Na własne życzenie zresztą. Coś mu się przyblokowało i nogą dopychał. Wyszła mielonka. Koleżanka widziała fotki. Do mnie niedoszły. Jakbym miała to od razu bym tu Wam zapodała... 😉

Ciekawi mnie Twój nick.
Możesz cos więcej opowiedzieć o nim ?
Zgłoś
Dziobal123 2025-07-15, 18:08 1
turor napisał/a:

Ciekawi mnie Twój nick.

No mogłabym, ale się zastanawiam czy jednak nie zostawić tego bez wyjaśniania, lepiej żeby troszkę intrygował bo prawda może okazać się zaskakująco odmienna od oczekiwanej 😁

[ Dodano: 2025-07-15, 18:10 ]
turor napisał/a:

Ciekawi mnie Twój nick.

Ale ma swoją historię 😜
Zgłoś
Kali111 2025-07-15, 20:31 1
Fajnie jakby kartele sie do tego dorwały
Zgłoś
kuba1986 2025-07-15, 21:37 1
Dziobal123 napisał/a:

No mogłabym, ale się zastanawiam czy jednak nie zostawić tego bez wyjaśniania, lepiej żeby troszkę intrygował bo prawda może okazać się zaskakująco odmienna od oczekiwanej 😁
Ale ma swoją historię 😜

No powiedz, bo nie będziemy mogli zasnąć
Zgłoś
Dziobal123 2025-07-15, 22:12 2
kuba1986 napisał/a:

No powiedz, bo nie będziemy mogli zasnąć

Oj tam, oj tam... Czteropak browarka i nie będzie problemu 🍻
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem