👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kamilja napisał/a:
Ziobro by tam pasował.
Ty jakiś ciulnięty jesteś chy ki c🤬j 🤔
Szkoda ty rzeczy. W pakistańskim warsztacie dostałyby drugie życie. A może nawet i trzecie....
Jak znam życie i Chińczyków to na trzeciej zmianie deportują w ten sposób imigrantów.
Większość sadoli oglądając takie filmy czeka kiedy ta maszyna wciągnie chłopa co tam pakuje te manele....
U mnie w mieście w taką rozdrabniarkę facet wpadł. Na własne życzenie zresztą. Coś mu się przyblokowało i nogą dopychał. Wyszła mielonka. Koleżanka widziała fotki. Do mnie niedoszły. Jakbym miała to od razu bym tu Wam zapodała... 😉
Z🤬by nie wiedzą co znaczy "soft" na sadolu i wp🤬lają takie tiktokowe kwejki.
Jacson napisał/a:
Z🤬by nie wiedzą co znaczy "soft" na sadolu i wp🤬lają takie tiktokowe kwejki.
Z🤬by nie wiedzą co znaczy "soft" ani zasady jakie panuję na tej stronie. Myślą że ich skrzywiona psycha jest normalna, że to z resztą ludzkości jest coś nie tak...
Dziobal123 napisał/a:
U mnie w mieście w taką rozdrabniarkę facet wpadł. Na własne życzenie zresztą. Coś mu się przyblokowało i nogą dopychał. Wyszła mielonka. Koleżanka widziała fotki. Do mnie niedoszły. Jakbym miała to od razu bym tu Wam zapodała... 😉
Ciekawi mnie Twój nick.
Możesz cos więcej opowiedzieć o nim ?

turor napisał/a:
Ciekawi mnie Twój nick.
No mogłabym, ale się zastanawiam czy jednak nie zostawić tego bez wyjaśniania, lepiej żeby troszkę intrygował bo prawda może okazać się zaskakująco odmienna od oczekiwanej 😁
[ Dodano: 2025-07-15, 18:10 ]
turor napisał/a:
Ciekawi mnie Twój nick.
Ale ma swoją historię 😜
Dziobal123 napisał/a:
No mogłabym, ale się zastanawiam czy jednak nie zostawić tego bez wyjaśniania, lepiej żeby troszkę intrygował bo prawda może okazać się zaskakująco odmienna od oczekiwanej 😁
Ale ma swoją historię 😜
No powiedz, bo nie będziemy mogli zasnąć

kuba1986 napisał/a:
No powiedz, bo nie będziemy mogli zasnąć
Oj tam, oj tam... Czteropak browarka i nie będzie problemu 🍻
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie