👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A u nas jakieś raszple albo kret... ehh szkdoa gadać. Laska bardzo szybka w kroku, piwko zimne.
sokzzuka1 napisał/a:
A może Rogers Cole-Wilson?
[/url]
Wygląda jak Klingon
Po wielu obróbkach i zabiegach, udało mi się na tyle ile mi się udało. Miłego fapania.

^ Jakość filmu jest dobra łbie, oddalili ją na 200m żebyś c🤬y nie zobaczył. Polecam znaleźć sobie dziewczynę - Lepiej niż HDw3D, kiedy tylko chcesz.

Mimo wszystko i tak pewnie mało który Francuz wiedział jaka dziś była (jest) u nich pogoda...

Sam miałem to wrzucić ale stwierdziłem, że jest zbyt żenujące żeby ktokolwiek to oglądał. Obiecała poprowadzić pogodę nago a tymczasem lata po łące i drze ryja a po prawej pokazują pogodę. Mogła sobie już darować i przeprosić za rzucanie słów na wiatr.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie