👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe czy ten nolife wie, że to co robi bardziej niż rozgrzewkę przypomina trzepanie

Nasi e-sportowi profesjonaliści w cs'a właśnie zdrowo się odżywiają, chodzą na siłki, rozgrzewają wszystkie mięśnie... Gdzieś to czytałem, ale to wpływa na koncentracje, koordynacje ruchową także przy piwku, kawie, futrze szlugach raczej nie nauczysz się grać profesjonalnie, niestety ale tak jest
Także zawodowi gracze to nie zapoceni no-liferzy z wysypanymi pryszczami na mordzie...

Wy smiejecie sie z niego, a on smieje sie z waszych wyplat... zaraz zaraz... jakich wyplat, z kieszonkowego.

@up musiałbyś poszukać gdzieś na gomtv.net lub jakiś playlist z GSL-a, Ale to z 2011r więc raczej nie znajdziesz. Wątpię żeby to był jakiś znany kawałek, bo najczęściej używają tam muzy mniej znanych artystów.
I właśnie dobrze, że mniej znanych bo jest moc!
Ale imho lepsze ligi były za czasów BW!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie