👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nie tak pracują ładne piersi, ta ma albo sztuczne cycki mocno wypchane silikonem, albo małe wysoko podniesione sztywnym stanikiem,
prędzej Loaloa dam piwko
prędzej Loaloa dam piwko
edmund napisał/a:
prędzej Loaloa dam piwko
Obawiam się, że to się nie stanie...

rozgrzewka przed czym? kolejna operacja plastyczna ? nos ma jak jackson
co za locha zakrecoa wpierw sie zęby myje a później sie ubiera w tanny

Oczywiście jak wszystko ze wschodu zerżnięte na chama z kogoś innego.
Kiedyś zapytałem dziewczyny na randce czy jak myje zęby i włoży za głęboko szczoteczke to czy ma odruchy wymiotne..odpowiedziała że nie
od tamtej pory minęło 5lat A dwa jesteśmy po ślubie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie