👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:16

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale mój doktor z Neurologi się ucieszy
doskonały przykład wstrząsu mózgu dostanie

to są typowe objawy wstrząśnienia mózgu. gość non stop pyta o to samo i nie pamięta zajścia.

Gogul napisał/a:
to są typowe objawy wstrząśnienia mózgu. gość non stop pyta o to samo i nie pamięta zajścia.
kobieca dolegliwość

Kask się zakłada chamanie zza buga... a trik to zrobił jego stary i to chamski jak się w dupę matce zlał
To wydaje się smieszne, ale ja kiedys po przywaleniu głowa w ziemie jadąc ze spora prędkością ( w kasku) lmiałem dokładnie to samo, z tym że llco minute powtarzałem "chłopaki, mam deja vu". nie pamiętałem godziny przed i dwóch po wypadku
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie