👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szacun dla kolegów za opanowanie i wsparcie psychiczne dla poszkodowanego.
Coś mi to jednak śmierdzi fejkiem...

Coś mi to jednak śmierdzi fejkiem...

Przez chwile wydawało mi się, że oglądam pseudo program publicystyczny, w którym na pytania odpowiada polityk.

warto zauważyć, że ten typek zachowuje się bardziej męsko od połowy sadoli
lapps napisał/a:
lepiej zyc kilka chwil niz cale zycie sie srac ze zrobisz sobie krzywde
Chyba po to nosi się kask, by nie srać się o zrobienie sobie krzywdy

Pamiętam go sprzed wypadku. Teraz i tak wypadł bardzo inteligentnie.

Kiedyś leżałem w szpitalu na neurologii i przywieźli jednego typa do mnie na sale, przygrzmocił na saki gimnastycznej głowa w ścianę. Dobrze że pielęgniarki mi powiedziały jak się nazywa i co zrobił bo przez pół nocy odpowiadałem mu na pytania kim jest, gdzie jest i co się stało. Tak średnio w 5-10 min interwałach. Następnego dnia nic z tej nocy nie pamiętał.
Fajne, fajne, można by mu 5 razy w międzyczasie powiedzieć, że na ostatniej imprezie posuwało się jego pannę a on i tak by się o to spytał 6 raz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie