📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Stefan.8
pudło, nic nie trafione. a ty idź dalej myć kible w uk, albo w polsce sprzedawaj dalej kebsa u araba
pudło, nic nie trafione. a ty idź dalej myć kible w uk, albo w polsce sprzedawaj dalej kebsa u araba

To jeden z tych dni, co wszystko i wszyscy są przeciwko tobie
PS.
Szkoda alkoholu

PS.
Szkoda alkoholu

Dorabiałem sobie kiedyś na wykładaniu towaru. Pracownik w takim przypadku nie poniósłby większych konsekwencji, straty są wpisane w wydatki sklepu. @doopa w tej robocie czasem jest tak, że dosłownie nie ma co robić i jedną i tą samą butelkę można przekładać w nieskończoność

Wino ważne żeby było winem, jak nie jest to winiacz, to szkoda bardzo. A po butelce widać, że wino. Tanie czy nie ale wino.

doopa napisał/a:
Stefan.8
w życiu bym Polski nie zdradził
a poza tym żadna praca nie hańbi
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie