Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:42
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wubepe 2014-07-16, 22:41 2
No i autobusie ranni przez jakąś głupią cipę...
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-16, 23:24
hahaha a te stare p🤬lone mochery co się wciąż chwalą jakie to one są młode i stać potrafią tu najbardziej wp🤬l dostały... Wkruwia mnie taki tok myślenia jakby stara k🤬a nie miała w życiu nic innego do roboty tylko udowadniać jaka jest zajebista i młoda... Tutaj widać że na dobre jej to NIE wyszło... Jesteś stare scierwo to sie tak zachowuj jak stare scierwo, z szacunkiem do inncy i technologi...
20km/h prawie ścierwu łba na pół nie rozp🤬oliło
Zgłoś
~Vuko 2014-07-17, 0:15 69
panmorda też byś się wyp🤬olił, więc morda.
Zgłoś
zajetynick 2014-07-17, 0:58
Ale nimi szarpnęło
Zgłoś
RazoR2011 2014-07-17, 8:49 3
na miejscu kierowcy bym ją rozjechał, wyr🤬ał i pojechał dalej
Zgłoś
SharpSe 2014-07-17, 8:53 2
A w środku nikt nie pomógł wstać tej babci. Stała przy drzwiach zeby wyjśc na przystanku a znieczullica siadziała sobie i pierdziała w stołek. A jakby to była wasz matka sk🤬iele?
Zgłoś
bloodwar 2014-07-17, 9:08
Styl jazdy na Dariusza K
Zgłoś
Aldous 2014-07-17, 10:49 5
I sobie poszła jakby nigdy nic. Powinna dostać gonga tym autobusem bo za jej głupotę zapłacili pasażerowie a dla takiej babci upadek może oznaczać że będzie chodzić z balkonikiem resztę życia, kto ma w rodzinie starsze osoby ten wie.
Zgłoś
bocian87 2014-07-17, 11:01 3
Kierowca c🤬a... powinien ją rozjechać

I nie mówię tego bo jestem zwyrodniałym sadolem i chciałbym byśmy mieli lepszy materiał na hard'a ale gość wiezie kilka/kilkanaście osób i takim hamowaniem ryzykuje ich zdrowie bo jakaś tępa k🤬a zerwała się z łańcucha w kuchni.
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-17, 17:04 2
Zatrzymała autobus niczym superman.
Zgłoś
razi 2014-07-17, 17:09 2
Zrobic akcje typu "Kobieto swiat jest niebezpieczny, zostan w kuchni" lub cos w tym rodzaju.
Zgłoś
ossTin 2014-07-17, 17:11 2
Po tym incydencie te wiekowe pasażerki to już bardziej z górki mają
Zgłoś
remi1982 2014-07-17, 17:31 3
panmorda napisał/a:

hahaha a te stare p🤬lone mochery co się wciąż chwalą jakie to one są młode i stać potrafią tu najbardziej wp🤬l dostały... Wkruwia mnie taki tok myślenia jakby stara k🤬a nie miała w życiu nic innego do roboty tylko udowadniać jaka jest zajebista i młoda... Tutaj widać że na dobre jej to NIE wyszło... Jesteś stare scierwo to sie tak zachowuj jak stare scierwo, z szacunkiem do inncy i technologi...

Tobie jakaś babcia w dzieciństwie wp🤬l spuściła, że pałasz do nich taką nienawiścią? Bo ni c🤬ja nie kumam o co chodzi w Twoim poście, oprócz tego, że wylewasz swoje gorzkie żale. Jakaś trauma z dzieciństwa?
Zgłoś
SpirytusSalicylowy 2014-07-17, 17:53 1
panmorda napisał/a:

Musiałeś przegrać życie z milion razy co? Bili i r🤬ali cię w dupsko w domu czy w szkole?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem