Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

20km/h prawie ścierwu łba na pół nie rozp🤬oliło

I nie mówię tego bo jestem zwyrodniałym sadolem i chciałbym byśmy mieli lepszy materiał na hard'a ale gość wiezie kilka/kilkanaście osób i takim hamowaniem ryzykuje ich zdrowie bo jakaś tępa k🤬a zerwała się z łańcucha w kuchni.
hahaha a te stare p🤬lone mochery co się wciąż chwalą jakie to one są młode i stać potrafią tu najbardziej wp🤬l dostały... Wkruwia mnie taki tok myślenia jakby stara k🤬a nie miała w życiu nic innego do roboty tylko udowadniać jaka jest zajebista i młoda... Tutaj widać że na dobre jej to NIE wyszło... Jesteś stare scierwo to sie tak zachowuj jak stare scierwo, z szacunkiem do inncy i technologi...
20km/h prawie ścierwu łba na pół nie rozp🤬oliło![]()
Tobie jakaś babcia w dzieciństwie wp🤬l spuściła, że pałasz do nich taką nienawiścią? Bo ni c🤬ja nie kumam o co chodzi w Twoim poście, oprócz tego, że wylewasz swoje gorzkie żale. Jakaś trauma z dzieciństwa?
Musiałeś przegrać życie z milion razy co? Bili i r🤬ali cię w dupsko w domu czy w szkole?hahaha a te stare p🤬lone mochery co się wciąż chwalą jakie to one są młode i stać potrafią tu najbardziej wp🤬l dostały... Wkruwia mnie taki tok myślenia jakby stara k🤬a nie miała w życiu nic innego do roboty tylko udowadniać jaka jest zajebista i młoda... Tutaj widać że na dobre jej to NIE wyszło... Jesteś stare scierwo to sie tak zachowuj jak stare scierwo, z szacunkiem do inncy i technologi...
20km/h prawie ścierwu łba na pół nie rozp🤬oliło![]()
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie