Chciałbym to zobaczyć z czynnym wulkanem...
podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.
2015-04-21, 17:20
co to za mania nakładania tego fioletowego/różowego filtru o dużej przepuszczalności?
Widać że troche sie obsrał jak ta fala w niego wjechała. Pewnie też bym sie przestraszył
A tytuł piosenki, to "Sail away"
c................t
2015-04-21, 17:37
"Orinoco Flow" tak dla ścisłości. Coś mi to wróży niezły serial z ratowaniem dronów na sadolu. Taka nowa tradycja.
kzf
2015-04-21, 18:16
No gość pewnie pół roku jadł bigos bez kapusty, żeby sobie kupić tego quadcoptera i miał powód, żeby wskoczyć do wody, byle elektronika nie zamokła.
c................t
2015-04-21, 20:23
Bigos bez kapusty? Dobre, tego nie znałem.
C................9
2015-04-21, 20:29
Dlaczego te debile z dronami, sobie ich nie naładują przed zabawa, tylko piłują jak najwięcej na wyczerpanej baterii, a c🤬j możne jeszcze polata a później płacz jak się nie uda uratować jak temu panu. Chyba ze to jakaś konkurencja, który najdalej poleci na rozładowanej baterii (w jakieś niebezpieczne dla urządzenia miejsce) i zdąży go złapać.
Szkoda, że mu się to zimą nie przytrafiło
benykuleczka84 napisał/a:
A tytuł piosenki, to "Sail away"
O k🤬a, po czym poznałeś?
Szacun za rekord plaży na 100 m.
Czy jedynym zabezpieczeniem przed utratą zasilania jest obniżenie lotu? Nie mogłyby chwilę wcześniej próbować dolecieć do punktu startu?
jesli ma wmontowany modul GPS i ustawiona funkcje powrotu do miejsca startu w razie niskiego poziomu baterii to tak, doleci
a w kieszeni telefon za 1000 dolków
1:41 myslalem że koles gdzieś wycedził i ma caly ryj zalany farbą
podpis użytkownika
Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!