Z quadrocopterami jest tak, że najlepsza zabawa zaczyna się wtedy gdy kończy się zasilanie...
Do 1.16 widoczki, później akcja właściwa.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chciałbym to zobaczyć z czynnym wulkanem...
konto usunięte
2015-04-21, 17:20
co to za mania nakładania tego fioletowego/różowego filtru o dużej przepuszczalności?
Widać że troche sie obsrał jak ta fala w niego wjechała. Pewnie też bym sie przestraszył
A tytuł piosenki, to "Sail away"
konto usunięte
2015-04-21, 17:37
"Orinoco Flow" tak dla ścisłości. Coś mi to wróży niezły serial z ratowaniem dronów na sadolu. Taka nowa tradycja.
kzf
2015-04-21, 18:16
No gość pewnie pół roku jadł bigos bez kapusty, żeby sobie kupić tego quadcoptera i miał powód, żeby wskoczyć do wody, byle elektronika nie zamokła.
konto usunięte
2015-04-21, 20:23
Bigos bez kapusty? Dobre, tego nie znałem.
konto usunięte
2015-04-21, 20:29
Szkoda, że mu się to zimą nie przytrafiło
Szacun za rekord plaży na 100 m.
Czy jedynym zabezpieczeniem przed utratą zasilania jest obniżenie lotu? Nie mogłyby chwilę wcześniej próbować dolecieć do punktu startu?
jesli ma wmontowany modul GPS i ustawiona funkcje powrotu do miejsca startu w razie niskiego poziomu baterii to tak, doleci
a w kieszeni telefon za 1000 dolków
1:41 myslalem że koles gdzieś wycedził i ma caly ryj zalany farbą