Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mercury001 2015-04-21, 16:52
Chciałbym to zobaczyć z czynnym wulkanem...

podpis użytkownika

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
k................z 2015-04-21, 17:20 3
co to za mania nakładania tego fioletowego/różowego filtru o dużej przepuszczalności?
Zgłoś
MajkelT 2015-04-21, 17:23 2
Widać że troche sie obsrał jak ta fala w niego wjechała. Pewnie też bym sie przestraszył
Zgłoś
~Beny 2015-04-21, 17:26
A tytuł piosenki, to "Sail away"

podpis użytkownika

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
c................t 2015-04-21, 17:37 5
"Orinoco Flow" tak dla ścisłości. Coś mi to wróży niezły serial z ratowaniem dronów na sadolu. Taka nowa tradycja.
Zgłoś
kzf 2015-04-21, 18:16 15
No gość pewnie pół roku jadł bigos bez kapusty, żeby sobie kupić tego quadcoptera i miał powód, żeby wskoczyć do wody, byle elektronika nie zamokła.
Zgłoś
c................t 2015-04-21, 20:23
Bigos bez kapusty? Dobre, tego nie znałem.
Zgłoś
C................9 2015-04-21, 20:29 6
Dlaczego te debile z dronami, sobie ich nie naładują przed zabawa, tylko piłują jak najwięcej na wyczerpanej baterii, a c🤬j możne jeszcze polata a później płacz jak się nie uda uratować jak temu panu. Chyba ze to jakaś konkurencja, który najdalej poleci na rozładowanej baterii (w jakieś niebezpieczne dla urządzenia miejsce) i zdąży go złapać.
Zgłoś
tranzystor 2015-04-21, 20:41
Szkoda, że mu się to zimą nie przytrafiło
Zgłoś
kaelem 2015-04-21, 20:44 2
benykuleczka84 napisał/a:

A tytuł piosenki, to "Sail away"

O k🤬a, po czym poznałeś?
Zgłoś
The.prophecy 2015-04-21, 20:56
Szacun za rekord plaży na 100 m.

Czy jedynym zabezpieczeniem przed utratą zasilania jest obniżenie lotu? Nie mogłyby chwilę wcześniej próbować dolecieć do punktu startu?

podpis użytkownika

o.0
Zgłoś
szfak 2015-04-21, 21:16 1
jesli ma wmontowany modul GPS i ustawiona funkcje powrotu do miejsca startu w razie niskiego poziomu baterii to tak, doleci
Zgłoś
tommitmx 2015-04-21, 21:26 1
a w kieszeni telefon za 1000 dolków
Zgłoś
Polemon 2015-04-21, 21:45 2
1:41 myslalem że koles gdzieś wycedził i ma caly ryj zalany farbą

podpis użytkownika

Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie