I tak za każdym razem...
To już czwarty lub piąty raz jak oni to robią. Co roku to oglądam i nie mogę się nadziwić, że niczego się nie uczą.
To już czwarty lub piąty raz jak oni to robią. Co roku to oglądam i nie mogę się nadziwić, że niczego się nie uczą.
smc napisał/a:
I tak za każdym razem...
Może to miałeś na myśli... sadistic.pl/t/539281
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Drugie okrążenie na sadolu zaliczone.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Widzieliscie jak te paski byly przywiazane? zamiast supła mongo liczyl ze samym tarciem utrzyma ta krate...to nie mialo prawa sie udac
Nie kupuje teorii ze zoltki maja wyzsze IQ od bialych....juz po ryjach widac uposledzenie... pomijajac ze maja zero slynnych geniuszy, zero wynalazkow od czasu papieru, bezczelnie zrzynanja technologie od zachodnich firm, wszystko sie tam rozp🤬ala a robole zwyklej wyblinki nie potrafia zawiazac.
Nie kupuje teorii ze zoltki maja wyzsze IQ od bialych....juz po ryjach widac uposledzenie... pomijajac ze maja zero slynnych geniuszy, zero wynalazkow od czasu papieru, bezczelnie zrzynanja technologie od zachodnich firm, wszystko sie tam rozp🤬ala a robole zwyklej wyblinki nie potrafia zawiazac.
Przecież nic na pace nie zostało. Rozładowane? Rozładowane. Fajrant!

szef powiedział -rozładujecie to macie fajrant
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Maniecky napisał/a:
Nie kupuje teorii ze zoltki maja wyzsze IQ od bialych
to fakt.
mity i legendy miejskie, bo k🤬a na yt składa koszulkę w 2.137s, lvl azjata xD
mam z nimi dość często do czynienia(wólka kosowska), burdel wokół i zero przewidywania skutków jakiejkolwiek czynności.
choć nie przeczę, że w miarę grzeczni, niekonfliktowi.
ot, oni sobie, a my sobie. można? można.