👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co ten debil myslal , widzac jak samochod sie przychyla a on dalej stoi
Co za kretyn,tak pomyśli każdy ale prawda jest taka ze nie jeden by próbował.
JolkiPolkiPL napisał/a:
Co za kretyn,tak pomyśli każdy ale prawda jest taka ze nie jeden by próbował.
ja miał bym wyj🤬e, pewnie nie mają kar za takie coś a nawet jesli to bym wolał spłacać koszty tego do końca życia niż zdechnąć, przez myśl mi nigdy nie przejdzie żeby ryzykować życie za jakieś gówno warte pręty, choćby to było złoto, może nie jestem materialistą
Myślałam, że zostanie mokra plama, a on długo tę ciężarówkę utrzymał
A łapanie jest po prostu odruchowe i każdy z tych ludzi, co łapali ciężarówki, samochody, palety, czy regały powiedziałby tak samo siedząc w domu przed komputerem. Ja kiedyś tak złapałam rozgrzaną patelnię.

Gdyby nie przestał opuszczać to nic by się wielkiego nie stał, jedynie chwila strachu.
No, za to wyczekiwanie przy ciężarówce powinien dostać medal hinduskiego śmiałka.
Dużo osób pisze że to naturalny odruch i każdy mądry przed komputerem. Widać ja jakiś jebnięty jestem bo jak coś się dzieje to odruch mam taki że sp🤬alam/odsuwam się a nie próbuję łapać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie