Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:47
DarkFalcoN 2012-11-16, 11:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-16, 11:30 72
Dziamian napisał/a:

co tu dużo gadać, pewnie nie jeden Polak tak by chciał

Gdyby na koniec zabił tego z radiem i strzelił sobie w łeb, to czemu nie?
Zgłoś
~Velture 2012-11-16, 12:28 22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-16, 12:29 18
Zgłoś
Dziamian 2012-11-16, 13:28 3
ja tam polityką się aż tak nie chcę interesować, ale film jak najbardziej przypadł mi do gustu (po części)
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-16, 13:54 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-16, 14:03
Ahhh , bardzo przyjemny filmik ;] piwko
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-16, 14:06 2
Tusk na pal ! Miller na Pal ! Palikot na pal ! nie wiem co z biedroniem zrobić bo pal to dla niego przyjemność

aha zapomniałbym Pawlaka też na pal za gmo !
Zgłoś
loczenty 2012-11-16, 14:09
oczywiście, od zlikwidowania Tuska każdemu sie w portfelu po 5000 miesiecznie okoci....
nie trzeba pracować, starac sie - winny jest Tusk.

Dzieki takiemu mysleniu nie tzreba proponowac żadnych reform, tylko "lać w ryj". Proste i zorzumiałe dla debili, frustratów i innych, którzy tez nie maja mózgu.
Zgłoś
longlong7 2012-11-16, 14:15
to święta racja, morderca psychol uwięził kilku ludzi i powoli ich zabija, gdyby konus robił jak mówi to na końcu jebnął by ziobra i sam z siebie skórę zerwał i wykąpał się w solance

a zaczął od braciszka no no.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-16, 14:18
@Kawagawa

Chciałeś powiedzieć: 'I jak wiemy, wszystko to za rządów PO.'
Zgłoś
Hannibal_PL 2012-11-16, 14:22 2
@loczenty
Owszem, pracować trzeba, ale zawsze jest czynnik sterujący. Nie stoję za zrobieniem dziury w łbie każdego z tych polityków, ponieważ jest to radykalne, ale za odsunięciem ich od władzy i rozpoczęcie rządzenia silną niezależna ręką. Ostatnio taki numer udał się Piłsudzkiemu bo miał wierne wojsko. Jestem ciekaw czy taka operacja drugi raz by wyszła.

Ponadto większość decyzji dzisiaj podejmowanych to są po prostu kpiny. Zamiast pójść po rozum do głowy to lepiej dać kraj bandzie nierobów i byłych aparatczyków.
Tak teraz patrząc, to propozycje Korwina nie są takie złe. I nie, nie jaram się tym że marychę by udostępnił bo to jest zwyczajny chwyt marketingowy, ale jaram się jego propozycją rządzenia przez niewielką ale mądrą garstkę ludzi.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-16, 14:45
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-16, 15:32
loczenty napisał/a:

Dzieki takiemu mysleniu nie tzreba proponowac żadnych reform, tylko "lać w ryj". Proste i zorzumiałe dla debili, frustratów i innych, którzy tez nie maja mózgu.

no ba, lać trzeba za zdradę ! Podpisywanie niekorzystnych umów gazowych, sprzedaż spółek państwowych przynoszących dochody, budowa najdroższych dróg i stadionów, likwidacją szkół, szpitali, przedszkola żłobki za 1000zł, zgoda na gmo, pałowanie przez zomo uczestników marszu niepodległości.

I ty śmiesz nazywać nas debilami ? Jak nic z tym nie zrobimy kolego, to obudzisz się pewnego ranka pod kartonem bez gaci na dupie i będzie to zasługa takich mądralińskich jak ty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem