📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu

Nie lepiej użyć do tego imigrantów ze wschodu czy z afryki?
Dwie pieczenie na jednym ogniu hahaha
Dwie pieczenie na jednym ogniu hahaha
Przeciwpiechotne kapiszony, czekam na filmik jak trafia na przeciwpancerną.

Solifugae napisał/a:
Przeciwpiechotne kapiszony, czekam na filmik jak trafia na przeciwpancerną.
ruscy szrotem walczyli wiec mozesz sie spodziewac tylko zwyklych.
ktototakianunaki napisał/a:
ruscy szrotem walczyli wiec mozesz sie spodziewac tylko zwyklych.
Jak spoglądam gdzie znajduje sie linia frontu to sobie myślę, zę ten "szrot" na ukraine wystarcza

Adrian92 napisał/a:
Jak spoglądam gdzie znajduje sie linia frontu to sobie myślę, zę ten "szrot" na ukraine wystarcza
Ruscy mają przewagę artylerii stąd postępy.
Adrian92 napisał/a:
Artylerią miast nie przejmujesz. Musisz mieć siłę bojową zdolną prowadzić ofensywne natarcia
Ruscy wrócili do taktyki znanej z Groźnego - równają z ziemią wioski i miasteczka i zajmuja gruzowiska.
Takafura napisał/a:
Ruscy wrócili do taktyki znanej z Groźnego - równają z ziemią wioski i miasteczka i zajmuja gruzowiska.
Jeśli jest skuteczna to znaczy, że taktyka dobra. Zajmują gruzowiska czyli spychają ukr a między tymi zrównanymi z ziemią miasteczkami są np pola rolnicze a to jest na pewno łakomy kąsek dla rosjan i duzy cios dla ukrainy.
Takafura napisał/a:
onie od zawsze mieli taka taktyke, cale to ścierwo zza Buga.
Przecież to jakiś fejk. Ta zabawka ma ze 20cm długości. A dzwięk jest podłożony.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie