Rozmontowanie i ponowne złożenie terenówki w 4 minuty
p.s. tak wiem że nie ma chociażby wody w chłodnicy i wszystko co możliwe było rozkręcone wcześniej, ale to nie ja jestem na nagraniu, tylko przekazuję
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet Kubica nie ma takiego pit-stopa
Chyba pracują na codzień w IKEA
Najlepiej ma rudy, tylko trzyma...
Właśnie miałem zadać głupie pytanie w stylu: a chłodnica to na jakimś szybko złączu?
Napewno lepsi niż w wiliamsie
konto usunięte
2019-11-15, 19:43
Wydajniejsi od polaków na liniach produkcyjnych montowni niemieckich samochodów. Oj, jak pan Helmut to zobaczy, to pewnie podniesie wam normy.
konto usunięte
2019-11-15, 22:39
fajny film. a ogólnie człowiek jak się rodzi to wychodzi z c🤬y tak jak ja gdy dochodzę w swojej maniurce gdy ma okres i spuszczam się w nią i wychodzę to ogólnie tak na ogół typ nie może być na 100% gejem
To nie jest możliwe, to ściema. Albo auta były dyskretnie przepychane, przeciągane, albo był w nich drugi napęd na tylną oś - silnik elektryczny.
konto usunięte
2019-11-16, 0:24
On nie miał mechanizmu zróżnicowanego obrotu kół
Fajne. Ale nie wiem czy w takim stanie auto przejechało by 1km zanim uległo by kilku awariom.
kzf
2019-11-16, 1:22