Starcie konserwatywnej publicystki Joanny Najfeld i Jacka Adlera - admina gejowskiej strony w tvn24.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
Chyba portal dzis zacznie sie cieszyc duza popularnoscia i wroze z kulek analnych ze moze zostac tymczasowo zablokowany ruch.
homiki.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=4882 chyba o tej stronie mówiła?
Slonx napisał/a:
Porównaj Biedronia - Pedała do Niedźwieckiego - Geja, a zobaczysz, na czym polega różnica.
Albo do Poniedziałka. Był u Kuby Wojewódzkiego wraz z Koterskim. W porządku facet.
Ich trzeba leczyć, a nie tolerować. Gdyby pedalstwo było normalne i naturalne to by dzieciaki mogli mieć.
Nie rozumiem tego całego szumu i tolerancji. Nic do pedałów osobistego nie mam, znam paru, ale dziwne jest to, że nie traktuje się tego jako choroby czy patologii, skoro pewnym zboczeniem na pewno jest.
Nie rozumiem tego całego szumu i tolerancji. Nic do pedałów osobistego nie mam, znam paru, ale dziwne jest to, że nie traktuje się tego jako choroby czy patologii, skoro pewnym zboczeniem na pewno jest.
Jestem w szoku, widzę że na sadisticu teraz pedał pedała pogania
Nie chłopcy nie mamy zamiaru zrozumieć pedałów, jest nie zgodne z naturą, wynaturzenie. Kwalifikuje się pod chorobę psychiczną i tak też powinno być traktowane, leczenie, leczenie i jeszcze raz leczenie. A jak chcecie się pchać w dupsko to załóżcie sobie jakiś zasrany gejland, nie komunikujcie się ze społeczeństwem tylko dupczcie. Ciekawe jak długo będziecie prosperować bez dzieci? Zaraz jeden z drugim bd lesby brać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie