Starcie konserwatywnej publicystki Joanny Najfeld i Jacka Adlera - admina gejowskiej strony w tvn24.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:44
Tumislav albo ja nie zrozumiałem Ciebie ,albo Ty mnie ;] ,że tolerancji z XX wieku czy tolerancji trwającej XX wieków ?
maxs90 napisał/a:
Tumislav albo ja nie zrozumiałem Ciebie ,albo Ty mnie ;] ,że tolerancji z XX wieku czy tolerancji trwającej XX wieków ?
nie, nie, zrozumieliśmy się. wyśmiewam tą tolerancje dla takich spraw. nie moja sprawa czy oni istnieją czy nie bo nie dość, że mnie to nie dotyczy, to na dodatek nie mam na to wpływu. chodzi mi o tolerancje z XX wieku.
@up tak lepiej bo z wcześniejszej formy Twojego wpisy nasze emocje co do tamtej Twoje wypowiedzi poszłyby w 2wie różne strony
maxs90 napisał/a:
@up tak lepiej bo z wcześniejszej formy Twojego wpisy nasze emocje co do tamtej Twoje wypowiedzi poszłyby w 2wie różne strony
@Din te "up" było do mnie bo wcześniej nie jasno się wyraziłem co do jego komentarza
grelix napisał/a:
Szkoda mi już z Tobą gadać, wybacz. Idź sobie popedałuj.
Idź sobie pobij trochę gejów
longer1231 napisał/a:
Wiara mi mówi, że nie wolno nikogo dyskryminować!!!!!!!!
Nie wiem z jaką religią się utożsamiasz ale zakładam, że z chrześcijanizmem. W takim razie jest taki przypis w Biblii:
"Ktokolwiek obcuje cieleśnie z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą, popełnia obrzydliwość. Obaj będą ukarani śmiercią, sami tę śmierć na siebie ściągnęli"
oraz:
"Czyż nie wiecie, że niesprawiedliwi nie posiądą królestwa Bożego? Nie łudźcie się! Ani rozpustnicy, ani bałwochwalcy, ani cudzołożnicy, ani rozwięźli, ani mężczyźni współżyjący z sobą"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie