Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Rozmowa kwalifikacyjna
Konto usunięte • 2017-04-24, 11:23
Przylazł do mnie na rozmowę kwalifikacyjną ziomek, który ewidentnie siedział w pierdlu. Zapytany skąd tatuaż łezki pod okiem stwierdził, że jest to kropla potu symbolizująca jego ciężką pracę.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-04-24, 11:26 4
przyznał byś się chociaż że zaj🤬e
Zgłoś
Konto usunięte 2017-04-24, 11:28 26
C0C0JAMBO napisał/a:

przyznał byś się chociaż że zaj🤬e

Przecież on wie, że my wiemy i nie musi o tym mówić.
Zgłoś
~Velture 2017-04-24, 14:06 3
@up
Przecież my wiemy, że ty wiesz, że on wie, że my wiemy.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Konto usunięte 2017-04-24, 14:34
@up
on myśli że jest pionierem a my(Wy) nie zauważymy i dostanie gratki z kwiatami
Zgłoś
Nekromantheon 2017-04-24, 16:44 2
sam miałem wrzucić, ale stwierdziłem, że słabe. i teraz mam ból dupy bo wejdzie na główną. Ratoshi nie pogardzi żadnym sucharem.
Zgłoś
Gizmolka 2017-04-24, 17:02 5
Jeżeli to stanowisko dyrektora kreatywnego, to powinni go zatrudnić.

podpis użytkownika

Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-04-24, 18:58 5
Jedyną rzeczą jaką robi Ratoshi, jest regularnie przeglądanie jbzd i przepisywanie wrzucanych tam sucharów. Ot cała jego suchość ..
Zgłoś
Konto usunięte 2017-04-24, 20:01 1
@tw9922, taaa, po pierwsze jbzd nie jest jedynym portalem w internecie, na którym pojawiają się tego typu wstawki, ale skoro znasz jeden portal na krzyż to się nie dziwię, że takie wnioski wyciągasz.
No ale idąc twoim tropem: Czy na jbzd jak widzisz post zaj🤬y ode mnie to piszesz im, że przepisują z sadola? Podejrzewam, że nie. Więc albo bądź konsekwentny w tym co robisz świeżak, albo morda w kubeł.

Zgłoś
Konto usunięte 2017-04-24, 20:18 3
Wiedziałem, że zaraz pojedziesz mi od świeżaków haha .. co za prostota.
Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że portali typu jbzd jest mnóstwo, jednak ten jest chyba najbardziej znany wśród userów sadola, dlatego przytoczyłem go jako przykład.
Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że jak jest jakaś dobra wstawka, to powielana jest ona na wszystkich tego typu portalach.
I po ostatnie - nie. Nie pisze im, że zaj🤬i posta od Ciebie, bo jeszcze nigdy Twoja wrzutka nie wyprzedziła ich wrzutki . Więc to chyba właśnie ta konsekwentność, której brak mi zarzuciłeś.
Pozdrawiam, świeżak
Zgłoś
lutator997 2017-04-24, 20:36
Też dzisiaj byłem, ale idę jeszcze w środę
Zgłoś
T0B1 2017-04-24, 21:11 1
tw9922 napisał/a:

Wiedziałem, że zaraz pojedziesz mi od świeżaków haha .. co za prostota.
Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że portali typu jbzd jest mnóstwo, jednak ten jest chyba najbardziej znany wśród userów sadola, dlatego przytoczyłem go jako przykład.
Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że jak jest jakaś dobra wstawka, to powielana jest ona na wszystkich tego typu portalach.
I po ostatnie - nie. Nie pisze im, że zaj🤬i posta od Ciebie, bo jeszcze nigdy Twoja wrzutka nie wyprzedziła ich wrzutki . Więc to chyba właśnie ta konsekwentność, której brak mi zarzuciłeś.
Pozdrawiam, świeżak

Świeżak, daj se już spokój.

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
Konto usunięte 2017-04-24, 21:25
kiedyś zatrudniłem na rok dziewiętnastolatkę, dowiedziałem się że ma kolczyk na języku, gdy otworzyła usta
Zgłoś
Konto usunięte 2017-04-24, 22:07
tw9922 napisał/a:

jeszcze nigdy Twoja wrzutka nie wyprzedziła ich wrzutki

Masz tu k🤬a przykład jełopie. Ja, jbzd Spójrz na daty dodania. A nie będę przekopywał pierdyliarda stron by znaleźć inne. Tak więc brakuje ci konsekwencji świeżak i morda w kubeł.

Ach i powiedz mi, że ten suchar, też jest zaj🤬y z jbzd

Ech... ale po co ja się wysilam, skoro na jego miejsce zaraz przyjdzie 3 kolejnych mówiących to samo.
Zgłoś
RmX 2017-04-24, 22:29
Ratoshi napisał/a:

Masz tu k🤬a przykład jełopie. Ja, jbzd Spójrz na daty dodania. A nie będę przekopywał pierdyliarda stron by znaleźć inne. Tak więc brakuje ci konsekwencji świeżak i morda w kubeł.

Ach i powiedz mi, że ten suchar, też jest zaj🤬y z jbzd

Ech... ale po co ja się wysilam, skoro na jego miejsce zaraz przyjdzie 3 kolejnych mówiących to samo.

I na c🤬j się unosisz, każdy wie że sam tych kawałów nie piszesz, wujek google wie że skradzione.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie