PS u mnie nie przedłużyli nikomu nowemu okresu próbnego i wszystkich umów zleceń. Czekają tylko na jak najszybszą możliwość skrócenia czasu pracy etatowcom. Taka firma to skarb...

podpis użytkownika
Ty ty tyAle pretensje macie do ludzi którzy nie będą wam mieli co dać do roboty a wypłatę i koszty muszą ponosić? Od kiedy pracodawca = altruista?
rozumiem, że zmiana opon, malowanie ścian czy k🤬ea położenie boazerii w sposób zdalny to żaden problem. heheheja PRACUJĘ zdalnie i efekty mojej pracy przynoszą firmie realny dochód
Dobre pytatnie
PS u mnie nie przedłużyli nikomu nowemu okresu próbnego i wszystkich umów zleceń. Czekają tylko na jak najszybszą możliwość skrócenia czasu pracy etatowcom. Taka irma to skarb...
Idzie chudy okres... bardzo chudy i trzeba być tego świadomym. Ludzie będą zwalniani, bo mało która firma jest w stanie wytrzymać te koszty bez przychodów. A nawet jak jakaś firma ma środki, to po co ma je marnować na zbędnych pracowników??
Mam tylko nadzieję, że skoro pracy będzie mało, to pierwszeństwo w zatrudnieniu będą mieli Polacy.
Nikt myślący nie uwierzy w "pomoc" polskiego rządu..
rozumiem, że zmiana opon, malowanie ścian czy k🤬ea położenie boazerii w sposób zdalny to żaden problem. hehehe
nawet ta k🤬a zezowata już czuje bat na dupie:
Potrzebuję kogoś do remontu - obdzwoniłem kilku znajomych fachowców, wszyscy zajęci do jesieni. A myślałem, że będą szukać zajęcia.
Potrzebuję kogoś do remontu - obdzwoniłem kilku znajomych fachowców, wszyscy zajęci do jesieni. A myślałem, że będą szukać zajęcia.
podpis użytkownika
Gdyby Bóg nie stworzył orgazmu człowiek zaj🤬 by się na śmierć.ja PRACUJĘ zdalnie i efekty mojej pracy przynoszą firmie realny dochód. Nie oczekuję, że pracodawcy będą mnie za darmo utrzymywać, ale jak szybko coś się nie zadzieje bezrobocie w Polsce skoczy lawinowo...