👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tommy Chong wymiata Wrzućcie jeszcze Chech and chong albo jakieś wstawki jego
Stoner comedy to coś co Sadyści po trawce lubią najbardziej! Kto nigdy nie zapalił nie skuma tematu! I prosze nie moralizujcie mnie w komentach! Peace

prozac27 napisał/a:
Tommy Chong wymiata Wrzućcie jeszcze Chech and chong albo jakieś wstawki jego
Stoner comedy to coś co Sadyści po trawce lubią najbardziej! Kto nigdy nie zapalił nie skuma tematu! I prosze nie moralizujcie mnie w komentach! Peace
mówisz i masz...
i jak ktoś mi jeszcze kiedyś powie że ganja nie powinna być legalna to wyśmieje w morde

Uwielbiam That 70s Show
Natomiast nie powiem, że Leo i Hyde to najlepsze postaci tego serialu, bo jak dla mnie wszystkie są genialne (z małymi wyjątkami jak np Lori, Angie).

Natomiast nie powiem, że Leo i Hyde to najlepsze postaci tego serialu, bo jak dla mnie wszystkie są genialne (z małymi wyjątkami jak np Lori, Angie).

z Moralnego Niepokoju "Wcześniej to praca była prosta: świnia, prąd bzyt"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie