Rozmawiają dwie koleżanki:
- Mój mąż to chyba na islam przeszedł.
- Jak to?
- Wracam wczoraj nad ranem do domu, a on do mnie: "Niewierna, niewierna."
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-02-20, 1:52
Mój Ś.P. znajomy przeczytał pięć "dowcipów" BongMana pod rząd. Jego ostatnie chwile.
konto usunięte
2013-02-20, 1:58
Aż sprawdziłem nick wstawiającego czy to aby nie BongMan. Przeczucie nie myliło ;]
konto usunięte
2013-02-20, 10:38
JacekPepsi - przyganiał kocioł garnkowi
Jezyk a bzykasz coś czy już nie? czy tylko na jeża???aby mnie obrazić musisz być trochę bardziej bystry
konto usunięte
2013-02-20, 11:37
Debil pisze posta, którym nic nie wnosi, tylko próbuje obrazić człowieka, bo ten wrzucił kawał. A potem odwraca kota ogonem. Klasyczny przykład bezmózgiego gimbusa. Szczam ci w obiad i do coli, neokidzie.
Bongman widze w formie
konto usunięte
2013-02-21, 9:57
konto usunięte
2013-02-21, 10:04
Jesteś ułomny.
konto usunięte
2013-02-21, 11:06
Kolega zabrał kiedyś autostopowiczkę (parę lat temu, niedługo po WTC). I coś tam zaczynają gadać. No i pyta się jej: Czy wie jaki jest szczyt przerażenia?
Ona - ???
- Zobaczyć jak współpasażer w samolocie czyta Koran. (Tak, suchar, ale sytuacyjnie śmieszny)
Ona - ??? - a po chwili - A co to jest Koran?
Jej też by kawał nie rozśmieszył, a nie miała Wikipedii, żeby sprawdzić znaczenie trudniejszych wyrazów.
Zdecydowanie jesteś ułomny grzechu5444.