Dziewczyna oskarża chłopaka o rasizm
Chłopak: - Przecież to kompletny absurd!
- Czyżby? W zeszłym tygodniu śmiałeś się, gdy mówiłam o tym, jak źle byli ż__zi traktowani podczas holokaustu!
- Nic takiego nie miało miejsca.
- Możesz zapytać mojej siostry, jeśli nie pamiętasz. Była wtedy z nami!
- Miałem na myśli holokaust.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miałem kiedyś pannę pół-niemkę i twierdziła, że za okupacji niemcy byli bardzo dobrzy dla Polaków i ogólnie wszystko było super dopóki nie przyszli Ruscy. Ale to była prawdziwa szwabiura z krwi i kości. Pokazywała mi nawet list do jej dziadka (walczył na wojnie dla szwabów) osobiście podpisany przez Hitlera.
Boguś a Ty znowu o swoich dupach
konto usunięte
2013-04-22, 12:34
Bongman tak na niemców najeżdżasz a dupę niemke miałeś.. A wiadomo przecież że niemcy robią najlepsze samochody, bo maja paskudne baby i wola siedzieć w garażu niż w domu. Nie od dziś wiadomo że najpiękniejsze kobiety w niemczech to turystki..
konto usunięte
2013-04-22, 13:25
Dopiero za drugim razem zajarzyłem o co chodzi
konto usunięte
2013-04-22, 14:18
mowienie że holokaustu nie było a dyskryminacja ze względu na rasę to dwie różne rzeczy
konto usunięte
2013-04-22, 14:18
konto usunięte
2013-04-22, 15:51
@up RymOwator jeżeli już wspominasz o turystkach to mów że Polki
Gramski, eh, po twoim zarcie to juz ma pewne.
Abgda, nie jak swinia kaszel tylko jak 1.9 tdi klekot.
Bongman chyba miał chłopaka. Prawdziwego niemieckiego wunderwaffe
podpis użytkownika
khekhekhe
konto usunięte
2013-04-23, 22:18
Albo mi sie wydaję albo Bongman to jest typ kolesia co musi przebić wszystkich swoją historią...