ten gej to tępy zajebiście, chyba się r🤬a od rana do wieczora, że nie słyszał tych nagrań na necie jak goście z niego polewy robią. Dajcie mu numer do biedronia.
odparzenia się porobiły na dupie hahah ja p🤬le dupy nie podcierać
odparzenia się porobiły na dupie hahah ja p🤬le dupy nie podcierać
nie da rady. Długo tak się nie uśmiałem [... hehehehehe. Jak musi być intensywny zapach? Żeby mnie rzucało o ziemię...]
może tylko mi się wydaje ale oni to czytają z jakiejś kartki....
podpis użytkownika
Rock.
Ahh ten głos, to jest Artur Yebaka, największy pedał rzeczypospolitej zaraz po jacykowie

Czerew napisał/a:
Po co rozmawiać z gejem? Do nich powinno się strzelać
Powiedz mi, c🤬j cie interesuje kto z kim sypia? Twoje zycie seksualne jest na tyle ubogie ze musisz zagladac innym do lozka?
PS. Uprzedze nastepne pytania - sam pedalem nie jestem, wk🤬ia mnie te polaczkowatosc co poniektorych.

@GardzePrawica, won, k🤬a, diable wściekły, z tym c🤬jowo prowokacyjnym postem, PEDALE.
GardzePrawica napisał/a:
Powiedz mi, c🤬j cie interesuje kto z kim sypia? Twoje zycie seksualne jest na tyle ubogie ze musisz zagladac innym do lozka?
PS. Uprzedze nastepne pytania - sam pedalem nie jestem, wk🤬ia mnie te polaczkowatosc co poniektorych.
Nie polaczkowatość tylko geje to chory odłam i c🤬j im w dupe, byle nie mój.

@Kropeczkowaty.
Ciebie też mam nazwać chorym odłamem bo spuszczasz się w skarpetę a nie jak normalny polak patriota z szarą, szorstką srajtaśmę? Co ciebie k🤬a obchodzi, kto komu w dupie gmera. Póki trzymają to w swojej sypali, nic nikomu do tego czy ktoś jest gej, les czy inne.
Inna sprawa to pedalstwo panoszące się po sejmie i ulicach, rządające większych praw niż hetero mają. Do tego bydła należy oddawać na sam widok strzały ostrzegawcze. Celując w głowę.
Ciebie też mam nazwać chorym odłamem bo spuszczasz się w skarpetę a nie jak normalny polak patriota z szarą, szorstką srajtaśmę? Co ciebie k🤬a obchodzi, kto komu w dupie gmera. Póki trzymają to w swojej sypali, nic nikomu do tego czy ktoś jest gej, les czy inne.
Inna sprawa to pedalstwo panoszące się po sejmie i ulicach, rządające większych praw niż hetero mają. Do tego bydła należy oddawać na sam widok strzały ostrzegawcze. Celując w głowę.