Historia z dzisiaj
Jadąc z tatą samochodem na pasach przed nami szła rumunka ze swoim małym złodziejem.
Miezy mną (J) a tatą (T) doszło do dialogu:
(J)-rozjedź!
(T)- nie bo będę odpowiadał jak za człowieka
j🤬 poprawność polityczną!
Lepiej przyznaj się, że to Ty kierowałeś autem
Postaw piwo ojcu.
podpis użytkownika
Nie dla psa, dla pana to!
Konto usunięte
2013-12-03, 23:45
Nie utożsamiajcie Rumunów z cyganami.
Rumunie to biedny naród, a cyganie to taka szarańcza, która przybyła z Indii.
Konto usunięte
2013-12-04, 0:59
c🤬j z cyganami, k🤬a weź naucz się pisać bo aż oczy bolą.
chyba że cyganka jechała razem z Tobą, kto Cię tam wie.
Konto usunięte
2013-12-04, 7:22
to tatus cie do szkoly odwozi no kur*a szacun...
dobrze ze zrobiles legende.
Konto usunięte
2013-12-04, 8:23
Proszę ja ciebie, odwal się od Rumunów! Nie dość że na ten wspaniały niegdyś naród spadła klęska w postaci bandy złodziejskich nierobów, to jeszcze ich teraz wszyscy z nimi utożsamiają...
Konto usunięte
2013-12-04, 8:24
K🤬a o co wam pajace chodzi z zamieszczaniem takich żenujących historyjek? Zapomniałeś dopisać, że tata jest sadolem wszech czasów
K🤬a, czy rozróżnienie dwóch słów: RUMUN i ROM przerasta twoje możliwości intelektualne? Zgiń, debilu.
Konto usunięte
2013-12-04, 9:52
I wtedy zatrzymał się autobus, a kierowca w raz z pasażerami wstali i zaczęli wam klaskać...
To ta Rumunka szła czy jechała?? Bo ze zdania wynika, że szła ze swoim małym złodziejem przed wami jednocześnie jadąc z tatą samochodem.
Jak taki idiota (mam tu na myśli autora wpisu), który jednego zdania poprawnie sklecić nie umie zdał do gimnazjum????
Konto usunięte
2013-12-04, 13:15
up
dzięki, że mnie wyręczyłeś, właśnie miałem napisać coś podobnego.
Doszło do tego, że zwykłe ogarnianie gramatyki jest taką rzadkością, że warto za nie postawić piwo;)
Konto usunięte
2013-12-04, 13:57
Miisiek89 napisał/a:
Nie utożsamiajcie Rumunów z cyganami.
Rumunie to biedny naród, a cyganie to taka szarańcza, która przybyła z Indii.
A gdzie tu była mowa, że miał na myśli cyganów. Może w jego rodzinie po prostu nie lubi się ludzi pochodzenia rumuńskiego. A ty od razu pomyślałeś: rumun=cygan. Oj nie ładnie, nie ładnie ty antysemito.
Konto usunięte
2013-12-04, 19:11
Jak Twój ojciec mógł rozjechać cygankę która jechała z nim po pasach ?