Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-02-11, 20:47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
damianwro 2013-02-11, 20:58 74
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ramiltor 2013-02-11, 22:08 18
To ciekawe?! Polska jest teraz krajem takim jakim jest ponieważ rodzice nasi mieli religję w szkołach i zostali wychowani w religi w chrześcijańskiej i zostały im wyuczone morały które uznajemy teraz za normę. Dla hejterów i pseudoateistów chcie tylko powiedzieć, że mimo że bóg nie istnieje to większość ludzi potrzebuje w coś wierzyć i dlatego tysiące lat temu człowiek stworzył religię. Na szczęście widzę że jest jeszcze dużo ludzi którzy uznają morały religii chrześcijańskiej. Jak słyszę tych baranów co mówią że biblia to bajka to rece mi opadają. Biblia przedstawia historyjki które obrazują wartości które powinniśmy przestrzegac, ma nauczyć ludzi co jest dobre a co złe. Tsk, nie ma gadającego węża, to tylko przedstawienie. Dzieki chrześcianizmie mamy co roku kilka świąt gdzie spotykają się rodziny i sobie jedzą, piją i bawią sie, mamy karnawał, nie nosimy turbanów, możemy oglądać gołe nogi i pępki fajnych lasek w lato, możemy jeść boczek, wiemy co to znaczy nie zabijaj i nie kradnij. Gdybym ja w boga wierzył to dziękował bym mu że jesteśmy krajem chrześcijańskim, mimo tych zgw🤬conych kilku dzieci, a nie mulimskim albo jeszcze niewiadomo czym.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-12, 0:29 1
Myślę, że raczej tak:

- Zza mojej młodości jak się jakiś temat dostał do tv albo do internetu na portale, to wałkowano go przez pół roku!
- Ile dziadku pół roku?
- Tak wnusiu, wyobrażasz to sobie? Włączasz internet i w kółko o tym samym przez pół roku.
- Aha, to makabra.
- No makabra mówię ci wałkowało się jeden temat aż przez pół roku
- Dziaku, ale ty robisz to samo...
-Co?
- Wałkujesz jedno i to samo w kółko
- Tak ale dopiero 5 minut
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-12, 0:40 6
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-12, 0:54
Cytat:

- Za mojej młodości abdykował papież!!!
- A co to było "papież" dziadku?

Zapewne ktoś teraz powie: To nie dziadek jest prawdziwym dziadkiem
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-12, 16:07 9
Antylewak_1920 napisał/a:

Kiedyś tak będzie wyglądać nasza rozmowa z wnuczkami:
- A co to było "papież" dziadku?

raczej tak:
- والذي هو البابا ?
Zgłoś
Koperek 2013-02-12, 16:18 10
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-12, 16:26 1
Zgłoś
kaiel 2013-02-12, 16:41 1
Zgłoś
oGOALoneYaYo 2013-02-12, 16:49
Zgłoś
modyf 2013-02-12, 17:07 3
@ramiltor
to ze ktos jest ateista i nie wierzy w gadajace weze, w niczym nie przeszkadza w postepowaniu zgodnym z etyka, moralnością. Nie zabijam nie dlatego że gadający, płonący, krzak stwierdził, że to grzech, lecz dlatego że uważam to za złe i niezgodne z moim kodeksem moralnym.
Myślisz że ateiści muszą żyć w grzechu?
Zgłoś
kaiel 2013-02-12, 17:16
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-12, 17:59
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem