Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Rozmowy kwalifikacyjne
konto usunięte • 2014-11-29, 19:03
A więc krótko i na temat o tym jak jestem w trakcie poszukiwania pracy.
Wiec zacznę od tego, że skończyłem a raczej jestem już na finiszu studiów inżynierskich i miałem przyjemność odbyć 3 rozmowy w 3 różnych firmach z czego 2 wam przedstawię.

R-Pani rekrutująca, J- ja

I rozmowa

Na początku:
J- Mam do Pani jedną uwagę.
R- Słucham.
J- To nic złośliwego ale nie ma czegoś takiego jak wolny wakat, jest tylko wakat
R- aha

Pani napisała w mailu informacyjnym, że rozmowa jest w sprawie wolnego wakatu.

II rozmowa

R- Czy chciał by Pan się dalej kształcić?
J- Tak
R- A w jakim kierunku?
J- Chciał bym pójść na studia z filozofii albo psychologi.
R- A dlaczego?
J- Bo chciał bym się przekonać dlaczego ludzie idą na takie kierunki skoro po nim nie ma pracy.
R- Ale ja jestem po psychologi.
J- A to przepraszam.

Pozdrawiam wszystkich rekruterów
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
woofer51 2014-11-29, 19:09 80
Student a "chciał bym" oddzielnie pisze. Nic dziwnego, że roboty nie możesz znaleźć...
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-29, 19:13 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-29, 19:16 3
Masz piwo ale nad językiem ojczystym faktycznie musisz popracować.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-29, 19:27
a można wiedzieć jaki kierunek skończyłeś?
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-29, 19:52 3
To ja w mennicy polskiej miałem rozmowę rekrutacyjną w sprawie pracy, dla beki poszedłem oczywiście 2 godziny od wysłania CV zadzwonili bo taki jest zajebisty na papierze

parę zdań o dupie maryni i potem:

Ja - Wiec na czym dokładnie ta praca polega?

R - Dzwonienie do naszych klientów z ofertą nowych produktów mennicy polskiej

Ja - Aha, to by była umowa o pracę?

R - No... nie... umowa zlecenie... płatność zawsze w terminie... bla bla

Ja - Aha, nie tego szukam, do widzenia
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-29, 20:34 19
Po psychologii (dwa i) robota jest, a będzie coraz więcej. Na pewno lepsza psychologia niż jakiś inżynier od mechaniki stalowych odbytów, który zakuł trzy wzory, dwa zapisał na ręce i wydaje mu się, że ma wiedzę praktyczną.
Zgłoś
kzf 2014-11-29, 21:22 3
gaijin ma rację. Teraz coraz więcej psychologów się wybija. Przede wszystkim zatrudnienie znajdują (o ironio) w agencjach pracy. Dalej, żyjemy w coraz większym pośpiechu, coraz więcej ludzi nie nadąża i zaczynają się problemy. Nie mówię już o dużym segmencie dobrych psychologów-motywatorów biznesowych, doradców zawodowych, czy mentorów matrymonialnych.
Zgłoś
maxmanus 2014-11-30, 0:04
why I can get a job....
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-30, 1:16 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Rafez 2014-11-30, 1:42
Zgłoś
jajkob 2014-11-30, 2:16
qrwa poniosła cie fantazja
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-30, 4:48 5
Zgłoś
damianek222 2014-11-30, 4:49 1
Chciał bym, chciał bym, chciał bym.............
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-30, 5:20
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem