👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten po prawej był nieźle podniecony opowieściami tego dziadka, on czuł jakby był częścią tej opowieści!!

Dokładnie;) piwo za kulture.
"Wtedy jak tego Brzeziniaka jeszcze nie było co go teraz już nie ma."
"Wtedy jak tego Brzeziniaka jeszcze nie było co go teraz już nie ma."
To po co oni te ryby łowili, skoro i tak smakowały ziemniakami? Nie lepiej po prostu użyć ziemniaków?
" choć maluśki smyk byłem, ale rękę pamiętam, zawsze miałem taką samą jak dziś, a może i nawet ciut większą"

- ... robaka na haczyk założył, to okoń tak zgłupiał, że z wody wyszedł i do lasu poszedł
- i nie wrócił?
----
<real_lol>
- i nie wrócił?
----
<real_lol>
---> To po co oni te ryby łowili, skoro i tak smakowały ziemniakami? Nie lepiej po prostu użyć ziemniaków?
"- To nie trzeba było hen na pole chodzić kartofli ukopać.
-A pewnie, kto by tam na pole chodził? Z siatką nad jezioro szedł i tyle miał kartofli, że ..."
jakoś tak to szło
"- To nie trzeba było hen na pole chodzić kartofli ukopać.
-A pewnie, kto by tam na pole chodził? Z siatką nad jezioro szedł i tyle miał kartofli, że ..."
jakoś tak to szło

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie