nie p🤬lciue że to ćpun i dlatego tak, bo k🤬a można zajarać czasem ale k🤬a na drugi dzień się wstaje i idzie do roboty albo do szkoły. ja k🤬a w wakacje nie miałem co robić. siedzieć cały dzień w domu to p🤬lca można dostać a na dworze do kolegów też wstyd wyjść z 5zł od taty w piątek
Szamil Basajew napisał/a:
nie p🤬lciue że to ćpun i dlatego tak, bo k🤬a można zajarać czasem ale k🤬a na drugi dzień się wstaje i idzie do roboty albo do szkoły. ja k🤬a w wakacje nie miałem co robić. siedzieć cały dzień w domu to p🤬lca można dostać a na dworze do kolegów też wstyd wyjść z 5zł od taty w piątek
Ćpa? Znaczy ,że ćpun.
Jak sie ma prace to sie nie siedzi cały dzień w domu k🤬a.
J🤬y darmozjad i tyle. Skończył podstawówke... K🤬a wielkie mi mecyje.
Utożsamiasz się z tym gównem społecznym ,że tak go bronisz?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

@up, wszystko jest dla ludzi, tylko z umiarem.
To jak Ty, spożywasz alkohol sporadycznie, to też mogę Cię nazwać pijakiem, żulem czy alkoholikiem?
Zioło nie przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu w społeczeństwie jako porządny obywatel. Większe jazdy ma się po alkoholu.
A darmozjada nie bronię pod żadnym względem, ale nie pasuje mi takie "polskie szufladkowanie".
To jak Ty, spożywasz alkohol sporadycznie, to też mogę Cię nazwać pijakiem, żulem czy alkoholikiem?
Zioło nie przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu w społeczeństwie jako porządny obywatel. Większe jazdy ma się po alkoholu.
A darmozjada nie bronię pod żadnym względem, ale nie pasuje mi takie "polskie szufladkowanie".

z 10 lat temu ten program był całkiem ok ale teraz za bardzo przypomina jerry springer show
Chyba tatus nie zna przepisów w polsce
mmm ganja

mmm ganja
podpis użytkownika
I naturally felt attracted to everything that was seen as "evil" by the Christians.
Szamil Basajew napisał/a:
tak właśnie linek robi w moim przypadku

Tutaj cały odcinek:
tvnplayer.pl/seriale-online/rozmowy-w-toku-odcinki,63/odcinek-1960,mam...
tvnplayer.pl/seriale-online/rozmowy-w-toku-odcinki,63/odcinek-1960,mam...

Nie zdziwiłbym się, jeśli ten ojciec byłby pod wpływem alkoholu wtedy
dobry koleś