"p🤬lnąć bejsbolem w łeb" k🤬a lubie gościa
"no i c🤬j ja też mam dwie" xD
"no i c🤬j ja też mam dwie" xD

Cytat:
Darmozjady
Niestety, tylko jeden darmozjad. Szkoda, że tego następnego, szczuplejszego wycięto.

Ja p🤬le brakuje mi słów.... Złodziej k🤬a j🤬y a do tego tępy sk🤬iel bez szkoły i j🤬y leser. I jeszcze ćpun. Jak można własnej babci zap🤬lić komórke... K🤬A JAK?!?!?!?! Nie moge tego pojąć do c🤬ja.
Na jaranie blantów ma, na imprezowanie po pubach ma, na ciuchy ma, na wszystko inne ma ale ojcu dorzucić się do mieszkania nie ma. K🤬a takich powinni kastrować aby dzieci nie mieli a poźniej zabijać bo szkoda aby w więzieniu ich trzymać i utrzymywać z naszych podatków.
Zero mentalne i społeczne.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Na jaranie blantów ma, na imprezowanie po pubach ma, na ciuchy ma, na wszystko inne ma ale ojcu dorzucić się do mieszkania nie ma. K🤬a takich powinni kastrować aby dzieci nie mieli a poźniej zabijać bo szkoda aby w więzieniu ich trzymać i utrzymywać z naszych podatków.
Zero mentalne i społeczne.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
a za 15 - 20 lat będzie "panie kierowniku pan da pare groszy, pan da fajkie" ?!!!
W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z jego wykszauceniem!
2:26 - śmiech jak walduś
2:26 - śmiech jak walduś

Cytat:
W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z jego wykszauceniem!
jest.. płacą 8 - 10 tys miesięcznie.. pracujesz od 11:00 do maksymalnie 15:00 godziny.. praca od wtorku do czwartku.. no i legalnie możesz sobie p🤬lnąc dwa bronki w pracy plus jednego jointa (oczywiście na koszt pracodawcy).. plus standardowo laptok, ajpad, ajfon, ajtablet, ajtelewizor, ajdomofon, ajdz🤬ki, ajkonsola do gier stacjonarna i podręczna, samochód terenowy, samochód zdalnie sterowany, mieszkanie no i nowy ojciec.. i wszystko służbowe

"Jeśli czujesz, że ktoś na ciebie rzucił klątwę zadzwoń.." Nie wiem kto wymyśla to wymyśla ale wiem, że ma dobry stuff