Ja p🤬le szkoda, że w dzisiejszych czasach nie wysyła się takich ludzi do gazu .... przecież to się rozmnażać nie może !
Zakopał bym w piwnicy, tak jak resztę złych ludzi którzy się napatoczyli przez ostatnie lata.
. Należę do Narodowego Frontu Wyzwolenia Szparagów. Jestem za uwolnieniem krasnali ogrodowych.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
podpis użytkownika
Sadistig bafi i óczy
Widzę cały sadol się oburzył
Niektóre te wpisy są śmieszniejsze niż jej występ... Discopolo ROX!

KILL'EM ALL.....

podpis użytkownika
"W służbach mundurowych zwyczaj salutowania wywodzi się z tego, że co jakiś czas trzeba sprawdzić, czy ma się jeszcze własną głowę."
Specjalnie zrobiłem sobie konto żeby to skomentować. Uwaga uwaga będzie komentarz :
''Ja pier****''
Tak to jest jak nie ma się zielonego pojęcia o jakimś zespole, a się o nim mówi...
''Ja pier****''

Tak to jest jak nie ma się zielonego pojęcia o jakimś zespole, a się o nim mówi...

nie wiem czy ktoś z was wie że ci ludzie dostają pieniądze za robienie z siebie debili w tym programie, kto normalny poszedl by do takiego programu przyznac sie ze zdradzil partnera/partnerke albo która para przyznała by sie ze mąż ja za mało r🤬a.
PS. Metallica to c🤬j
PS. Metallica to c🤬j

Tylko to może podsumować wasze komentarze.Widać gimbaza opanowała sadistica, bo nikt kto ma choć trochę rozumu nie wk🤬ia się na takie filmiki bo wiadomo, k🤬a wiadomo, że to jest udawane.
Powtarza się historia grażyny żarko...

mellvin napisał/a:
PS. Metallica to c🤬j![]()
eee... nie wierzę! powiem tak: mam przeczucie że sam jej słuchasz

podpis użytkownika
Sadistig bafi i óczy